Τάσεις φυγής

από AllAboutARIS

Τι θα καθορίσει από εδώ και πέρα τη στάση των ποδοσφαιριστών λίγες μέρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Οι σημαντικές εξελίξεις στην ΠΑΕ έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στους ποδοσφαιριστές που περιμένουν με μεγάλη αγωνία να ενημερωθούν για την επόμενη μέρα του συλλόγου, ώστε με την σειρά τους να πάρουν τις αποφάσεις τους, αναφορικά με το αν θα παραμείνουν ή θα αποχωρήσουν από το ρόστερ.

Σημαντικός παράγοντας που θα καθορίσει την παραμονή ή την αποχώρησή τους είναι η παρουσίαση ενός σοβαρού πλάνου, από όποιον κι αν αναλάβει τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος , ενώ και πάλι δεν μπορεί να διασφαλιστεί η παραμονή τους, καθώς ήδη υπάρχουν προτάσεις από ομάδες που αγωνίζονται σε Φούτμπολ αλλά και Σούπερ Λιγκ.

Πρωταρχικό ρόλο αναφορικά με το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ πρόκειται να διαδραματίσει η παραμονή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ο προπονητής του ΑΡΗ, με την μέχρι στιγμής συμπεριφορά του, έχει «κερδίσει» τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι δεν κρύβουν ότι εξαιτίας του δέχτηκαν να παραμείνουν στους «κιτρινόμαυρους» παρά τον υποβιβασμό στην Φούτμπολ Λιγκ.

Τέλος, ένας ακόμη στοιχείο που είναι άξιο αναφοράς είναι η ασφάλιση των ποδοσφαιριστών. Η Γ’ Εθνική, λόγω του ότι είναι ερασιτεχνική κατηγορία, δεν προσφέρει ασφάλιση στους παίκτες που αγωνίζονται σε αυτήν, με αποτέλεσμα όλοι οι ποδοσφαιριστές να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησής τους.

Προτεινόμενα Άρθρα