Η ανάγκη παραμονής του ρόστερ

από AllAboutARIS

Η πίεση του χρονου και η ανάγκη να διατηρηθεί αν είναι δυνατόν το υπάρχον ρόστερ.

Το πρώτο πράγματα που θα πρέπει να διασφαλιστεί από τη στιγμη που αποφασίστηκε η συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική είναι το δίχως άλλος εκτός από την παραμονή του Δημήτρη Καλαιτζίδη και του μεγαλύτερου μέρους του ρόστερ της ομάδας. Βρισκόμαστε στα τέλη Αυγούστου και είναι πολύ επικίνδυνο αυτό που ακούγεται του στυλ: «Ελα μωρέ, σιγά τι είναι η Γ΄ Εθνική».

Ο έλληνας τεχνικός δουλεύει εδώ και ένα μήνα με τους ποδοσφαιριστές, έχουν αντιληφθεί την φιλοσοφία του, έχουν εξοικειωθεί αν θέλετε και με τον δύσκολο χαρακτήρα του, ξέρει ο καθένας τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο και κάθε μέρα που περνάει κυλάει υπέρ τους. Θα είναι μεγάλο ρίσκο να οδηγηθεί ξαφνικά και με την μεταγραφική περίοδο να τελειώνει ο ΑΡΗΣ να ψάχνει καμία δεκαριά παίκτες τη στιγμή που με 3-4 ξένους που δικαιούται στη Γ΄ Εθνική φτιάχνει μια πολύ καλή ομάδα.

Το θέμα είναι βέβαια και ποιοι θέλουν να μείνουν από τη στιγμή που μένουν όλοι αυτοδικαίως ελεύθεροι καθώς και ποιοι και με ποιο τρόπο θα τους διασφαλίσουν τα χρήματά τους και θα τους δώσουν την προοπτική να παίξουν σε ερασιτεχνικη κατηγορία πλέον.

Προτεινόμενα Άρθρα