Υπερ της Γ’ Εθνικής ο Βένος

από AllAboutARIS

Δεδομένων των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί το τελευταίο τρίμηνο, ο Γιάννης Βένος σε δηλώσεις του χαρακτήρισε ως μόνο δρόμο για τον ΑΡΗ τη Γ’ Εθνική.

Ο Γιάννης Βένος δεν έκρυψε και τη δική του επιθυμία να αγωνιστεί ο ΑΡΗΣ στη Β’ αλλά από τη στιγμή που οι προϋποθέσεις δεν υπάρχουν, τότε μονόδρομος είναι η Γ’ Εθνική. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Είναι μια εξέλιξη που περίμενε όλος ο κόσμος. Μπορεί να λέγαμε ‘να παίξει η ομάδα στη Β’ Εθνική’, αλλά όταν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, αυτό δεν μπορεί να γίνει. Είμαστε στάσιμοι εδώ και τρεις μήνες και τώρα βλέπουμε μία εξέλιξη. Μπορεί να μας πονάει να βλέπουμε τον ΑΡΗ στη Γ’ Εθνική, αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος», ανέφερε αρχικά.

Για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν είπε: «Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται ανθρώπους μέσα από την οικογένεια, που να τον αγαπάνε και να έχουν αποδεδειγμένα ήθος. Με αυτά τα στοιχεία μπορεί να δοθεί όραμα στον κόσμο».

Για την οικονομική συνδρομή του κόσμου: «Εφόσον γίνουν οι σωστές κινήσεις, είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί θα συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα και θα δώσουν από μόνοι τους τα χρήματα που απαιτούνται για να ανέβει η ομάδα».

Για τη στάση των βετεράνων: «Είμαστε πάντα κοντά σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για το καλό του συλλόγου. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Θα στηρίξουμε την προσπάθεια να στηθεί ο σύλλογος από την αρχή».

Προτεινόμενα Άρθρα