Ο Ραούλ Μπράβο απέρριψε την Βέροια

από AllAboutARIS

Η πρώτη βασική διαφορά για τη Βέροια στη μετά Αρβανιτίδη εποχή είναι οικονομική.

Το ταβάνι στα προτεινόμενα συμβόλαια έχει ανέβει με τον Θεόδωρο Καρυπίδη να επιζητά πιο ηχηρές μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας. Είναι ενδεικτικό πως απέκτησε τον Χαβιέρ Κάμπορα και μετά το φλερτ με τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Δημήτρη Παπαδόπουλο αποπειράθηκε να κλείσει τον Ραούλ Μπράβο!

Πριν από περίπου μία εβδομάδα έγινε η πρώτη επαφή του τεχνικού διευθυντή Κίκε Ερνάντεθ με την πλευρά του Ισπανού αμυντικού ο οποίος σημειωτέον συνέβαλε με 29 συμμετοχές (όλες ως βασικός) στην επιστροφή της Κόρδοβα στην Πριμέρα Ντιβισιόν ύστερα από 42 χρόνια!

Ο τέως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού (από το 2007 έως και το 2011) δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ισπανικό σύλλογο και από τη Βέροια του προτάθηκε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές άνω των 150.000 ευρώ (ποσό που συνιστά υπέρβαση για το μπάτζετ του συλλόγου). Ο 33χρονος παίκτης (14 φορές διεθνής με τους «φούριας ρόχας») ζήτησε αρχικά λίγο χρόνο για να απαντήσει, αλλά τελικά αφότου συζήτησε με την οικογένειά του έσπευσε να ενημερώσει τους ανθρώπους της ημαθιώτικης ομάδας ότι προτιμάει να παραμείνει στην πατρίδα του.

Σε κάθε περίπτωση η πρόταση συνεργασίας στον Ραούλ Μπράβο καταδεικνύει την πρόθεση του Θεόδωρου Καρυπίδη να πυροδοτήσει μια «βόμβα». Ο… κράχτης βέβαια που ψάχνει ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ενδεχομένως να είναι τελικά κάποιο αμυντικό χαφ ή ένας σέντερ φορ, αφού η Βέροια αναζητά επίσης παίκτη στις συγκεκριμένες θέσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα