Χρυσώνει Ρεάλ και παίκτη!

από AllAboutARIS

Δίνει τα ρέστα της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την απόκτηση του Ντι Μαρία, προκειμένου και να χρυσώσει το χάπι, από την ήττα – σοκ στην πρεμιέρα με την Σουόνσι.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» φουλάρουν λοιπόν μετά το κάζο και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail, πάνε να κάνουν την υπέρβαση, με 125 εκατομμύρια ευρώ, να φέρουν άμεσα στο «Ολντ Τράφορντ», τον δικό τους Αγγελο, τον Ανχελ Ντι Μαρία.
Μάλιστα δεν χρυσώνουν μόνον την Ρεάλ, αλλά και τον ίδιο τον παίκτη, αφού του προσφέρουν, «αυτοκρατορικό» συμβόλαιο για πέντε χρόνια, με ετήσιες απολαβές 10 εκατομμυρίων λιρών, ήτοι 200.000 λιρών ανά εβδομάδα!

Ακόμη, ο Λουϊς Φαν Χάαλ, που φέρεται να μην ενδιαφέρεται για το δικό του παιδί, τον Ολλανδό διεθνή Μπλιντ, αφού θέλει ένα καθαρόαιμο στόπερ, έβαλε πλώρη για την απόκτηση του 23χρονου Γερμανού διεθνή της Στουτγκάρδης, του Αντόνιο Ρύντιγκερ.
Ο νεαρός Γερμανός έκανε εντυπωσιακό πρωτάθλημα την σεζόν που πέρασε και σίγουρα θα έχει την δυνατότητα να προσφέρει στους «μπέμπηδες», με την αλτικότητα και τον διασκελισμό του. Είναι ακόμη μέσα στην λίστα και της Γιουβέντους.

Προτεινόμενα Άρθρα