Χρειάζεται… ηλεκτροσόκ

από AllAboutARIS

Κουρασμένος ο κόσμος από τη σκηνικό μιζέριας στην αγαπημένη του ομάδα όπως φάνηκε περίτρανα στο χθεσινό φιλικό με την Γιαβόρ και μήνυμα επιτακτικής αλλαγής του δυσάρεστους για τον σύλλογο σκηνικού.

Για την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο στο χθεσινό φιλικό με την Γιαβόρ τα γράφουμε σε άλλο κομμάτι.Αυτό ήταν το ένα σκέλος της χθεσινής βραδιάς. Το άλλο ήταν η εικόνα θλίψης ενός γηπέδου που έχει φιλοξενήσει, όχι στο μακρινό παρελθόν, μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές του ΑΡΗ. Εικόνα θλίψης και μελαγχολίας αφού αφενός ο κόσμος που πήγε να παρακολουθήσει το πρώτο φιλικό της χρονιάς ήταν ελάχιστος και αφετέρου έμοιαζε παραδομένος στην κατρακύλα του συλλόγου και τις αναπόφευκτες εξελίξεις που τονοδηγούν στην Γ΄ Εθνική. 

Τα απανωτά λάθη των τελευταίων ετών σε συνδυασμό με τα προβλήματα που έχει επιφέρει στον καθένα η οικονομική κρίση έχουν κάνει τον κόσμο να μην έχει καμία απολύτως διάθεση να φωνάξει μπας και ξυπνήσουν αυτοί που κρατούν τις εξελίξεις στα χέρια τους. Εκτός από κάποιες χλιαρές αποδοκιμασόιες εναντίον της διοίκησης ουδέν. Αν δεν ήταν μάλιστα οι οργανωμένοποι στη θύρα 3 με ρτα συνθήματά τους, θα νόμιζε κανείς ότι γινόταν προπόνηση και όχι φιλικό παιχνίδι. 

Το… γλυκό έδενε με τα κλειστά καταστήματα, και την άδεια ακόμη από προιόνα μπουτίκ. Χειρότερο δυστυχώς από όλα είναι η παραίτηση και η αδιαφορία του κόσμου, που κουράστηκε από την εικόνα μιζέριας σε όλα τα επίπεδα.Ας το έχουν κατά νου όσοι σε λίγες ώρες θα μαζευτούν για να πάρουν μια απόφαση ιστορικής ευθύνης για τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα