Καμπανάκι ενίσχυσης

από AllAboutARIS

Μόνο αν ενισχυθεί σημαντικά έχει τύχη να διεκδικήσει την ανοδό του εφόσον φυσικά αποφασιστεί η συμμετοχή στη Football League.

Οι συνθήκες ήταν ούτως ή άλλως ιδιάζουσες πριν από το πρώτο φιλικό του ΑΡΗ με την Γιαβόρ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Σερβίας. Ελλιπές ρόστερμ με ένα σχεδόν μήνα δουλειάς και διοικητική αβεβαιότητα με πιθανότητα σήμερα να αποφασιστεί η συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική. Τηρουμένων των αναλογιών οι παίκτες του Δημήτρη Καλαιτζίδη έδειξαν ως ένα βαθμό ότι τουλάχιστον προσπαθούν να παίξουν όπως θέλει ο προπονητής τους.

Ανελέητο πρέσινγκ ψηλά, γρήγορες εναλλαγές στην μπάλα, προσπάθεια για κάθετο ποδόσφαιρο, ένα νέο σύστημα (4-4-2) χωρίς τυποποιημένους ρόλους στους ακραίους χαφ Σουνά και Σταυρόπουλο που παρότι η τοποθέτησή τους είναι στα άκρα η εντολή ήταν να συγκλίνουν προς τον άξονα. Ο ΑΡΗΣ δεν επέτρεψε με την αφόρητη πίεση που ασκούσε να απειληθεί αλλά είχε και εμφανές πρόβλημα στην ανάπτυξη και στις επιλογές στην επίθεση. Ο νεανικός Αρης έδειξε ότι δουλεύει πάνω στις σωστές βάσεις αλλά ακόμη πιο εμφανές έγινε ότι χρειάζεται άμεσα ενίσχυση αν θέλει να έχει βλέψεις ανόδου.

Το ρόστερ είναι… ρηχο,δεν υπάρχει βάθος και κυρίως 3-4 παίκτες ποιοτικοί με προσωπικότητα που θα συνδράμουν στους Σανιά, Σουνά, Γκόλια, Γιαννίτση και Ψυχογικό που φαίνεται θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της ομάδας. Με βάση την χθεσινη εικόνα ο ΑΡΗΣ χρειάζεται μέσα στο νερό έξι προσθήκες με μεγαλύτερο πρόβλημα στην επίθεση όπου πρέπει να αποκτηθούν δυο παίκτες για την ενδεκάδα.  

Προτεινόμενα Άρθρα