Τα εμπόδια για Χαρίση

από AllAboutARIS

Ο Κώστας Χαρίσης δεν είναι στα πλάνα του Δημήτρη Πρίφτη αλλά η προσπάθεια αποδέσμευσης του συμβολαίου του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο Έλληνας σέντερ πέρυσι το καλοκαίρι μετά από εισήγηση του Βαγγέλη Αγγέλου είχε υπογράψει διετές κλειστό συμβόλαιο FIBA (αυτό σημαίνει ότι άμεσα μπορεί να προσφύγει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, διεκδικώντας τα οφειλόμενα, κάτι που δεν θέλουν στην ΚΑΕ), το οποίο για την νέα χρονιά φτάνει στις 40.000 ευρώ. Οι οφειλές από τα δύο προηγούμενα χρόνια παρουσίας του στον ΑΡΗ αγγίζουν τις 36.000 ευρώ, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό στις 76.000 ευρώ.
Ο Κώστας Χαρίσης την δεδομένη χρονική στιγμή θα συζητούσε την περίπτωση μείωσης αποδοχών για την επόμενη χρονιά, αλλά είναι αντίθετος στην λύση του συμβολαίου του. Οι “κίτρινοι” από την πλευρά τους προσπαθούν να φτάσουν σε μία συμφωνία όσον αφορά τα οφειλόμενα όμως φαντάζει δύσκολο να αποφύγουν κάποια… αποζημίωση για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του. Οι δύο πλευρές βέβαια πιέζονται από τον χρόνο, ο Κώστας Χαρίσης προκειμένου να μπορέσει εφόσον λύσει το συμβόλαιο του να βρει ομάδα, ο ΑΡΗΣ να μπορέσει προχωρήσει τον μεταγραφικό προγραμματισμό με Αμερικανό σέντερ.
Βέβαια δεν θα πρέπει να αποκλείεται η παραμονή του, όμως αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες. 

Προτεινόμενα Άρθρα