Η πιο κρίσιμη ώρα του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Το μεσημέρι στις 12:00 η ώρα μηδέν για τον ΑΡΗ με τον Πρόεδρος της ΠΑΕ να σκέφτεται την παραίτηση που πιθανόν να δρομολογήσει τις διαδικασίες για Γ΄ Εθνική.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η Μεγάλη Τρίτη του ΑΡΗ αφού από το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης (12:00) όλων των φορέων του ΑΡΗ (ΠΑΕ, ΚΜΑ, ΑΣ) παρουσία και των εκπροσώπων των οργανωμένων οπαδών, θα παρθεί κατά τα φαινόμενα η οριστική απόφαση που θα ξεδιαλύνει το τοπίο γύρω από το που θα αγωνιστεί ο ΑΡΗΣ την νέα σεζόν. Τουλάχιστον αυτή η ελπίδα υπάρχει αφού χρόνος για νέα κωλυσιεργία από όλους όσους θα κληθούν να πάρουν τις αποφάσεις ιστορικής ευθύνης δεν υπάρχει.

Το κλειδί των εξελίξεων το κρατάει ο Παναγιώτης Στεφανίδης αλλά ήδη με… τσαλακωμένο το προφίλ του. Από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ θα ζητηθεί μια ξεκάθαρη τοποθέτηση από όλους γύρω από την δυνατότητά του να εγγυηθεί ότι έχει εξασφαλίσει τα οικονομικά εχέγγυα να «τρέξει» την ομάδα στη Football League. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα έχει κάτι περισσότερο να πει από αυτό που είπε και στην προηγούμενη συνάντηση. Ότι δηλαδή έχει 900.00 ευρώ μέχρι το Νοέμβριο.

Μάλιστα υπάρχει διάχυτη η πληροφορία ότι βλέποντας το αρνητικό κλίμα εις βάρος του αλλά και την αδυναμία του να εξασφαλίσει επαρκείς οικονομικούς πόρους, ότι θα υποβάλλει την παραίτησή του, αναγκάζοντας τους μεγαλομετόχους (Α.Σ και ΚΜΑ) να ορίσουν νέα διοίκηση στην ΠΑΕ που θα αναλάβει να οδηγήσει τον ΑΡΗ στην Γ΄ Εθνική και στην εκκαθάριση αφού πρώτα φυσικά ανακληθεί η συμμετοχή από το πρωτάθλημα της Football League.

Προτεινόμενα Άρθρα