Ανέβηκε στην λίστα ο Αντωνάκης

από AllAboutARIS

Ο Τάσος Αντωνάκης είναι η πρώτη επιλογή για τον Δημήτρη Πρίφτη για τον παίκτη ο οποίος να μπορέσει να βοηθήσει από τον πάγκο και είναι νεαρός ηλικιακά.

Ο 22χρονος αθλητής (2.06) είναι πλέον ο πρώτος στόχος για την θέση του παίκτη ο οποίος να μπορέσει να βοηθήσει προερχόμενος από τον πάγκο, αγωνιζόμενος κυρίως πίσω από τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ. Ο Δημήτρης Πρίφτης θεωρεί ότι ο Τάσος Αντωνάκης μπορεί να βελτιώσει το παιχνίδι του και στο μέλλον να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Οικονομικά η περίπτωση του είναι μέσα στον προυπολογισμό, ενώ στα θετικά το γεγονός ότι είναι 22 ετών,  άρα θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και έτσι θα υπάρχει η πιθανότητα για μελλοντικό κέρδος για την ομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές είναι σε καλό δρόμο, όμως οι “κίτρινοι” περιμένουν να δουν πρώτα πως θα εξελιχθεί το θέμα Χαρίση.
Ο Τάσος Αντωνάκης πέρυσι αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό έχοντας 3.8 πόντους και 1.7 ριμπάουντ σε 17:30 λεπτά συμμετοχής ενώ ήταν από τους πρωταγωνιστές της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ που έγινε στην Κρήτη έχοντας 14.7 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ.

Προτεινόμενα Άρθρα