Φαλκάο για Λίβερπουλ και «Γιούβε»

από AllAboutARIS

Λίγες μέρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου Λίβερπουλ και Γιουβέντους φέρονται να είναι έτοιμος να αποκτήσουν τον Ρανταμέλ Φαλκάο.

Τον τρόπο με τον οποίο θα αποχωρήσει από τη Μονακό, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλό του τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, φέρεται να ψάχνει ο Ρανταμέλ Φαλκάο.

Ωστόσο, σημερινά δημοσιεύματα σε Αγγλία και Ιταλία φέρνουν στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ και της Γιουβέντους, αντίστοιχα, για τον Κολομβιανό επιθετικό.

Συγκεκριμένα, η «Mail» της Κυριακής τονίζει ότι οι «κόκκινοι» επιθυμούν τον δανεισμό του διεθνούς επιθετικού για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο βρετανικός σύλλογος δεν έχει καλύψει το κενό από την μεταγραφή του Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα, αν και δεν αποκλείεται να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Στάριτζ, τον Στέρλινγκ και τον Λάμπερτ.

Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν δεχθεί πρόταση 10 εκατ. ευρώ από τη Βαλένθια για τον Φερνάντο Γιορέντε και όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει, αν και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας είχε πολύ καλή απόδοση. Έτσι μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη εξετάζεται το ενδεχόμενο να κάνουν το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Φαλκάο. 

Προτεινόμενα Άρθρα