Δεν "παίζει" μόνος του

από AllAboutARIS

Αλλάζει το κλίμα εσχάτως για τη διοίκηση που θα τρέξει τον ΑΡΗ στην Γ΄ Εθνική εφόσον τελικά προκριθεί αυτή η λύση.

Η ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων του ΑΡΗ τη Δευτέρα θα δώσει αρκετές απαντήσεις για την επόμενη μέρα και αν τελικά θα προκριθεί η λύση της εκούσιας εκκαθάρισης, αφού πρώτα συνεκτιμηθούν όλες οι παράμετροι μιας τέτοιας πολύ σοβαρής απόφασης και αφού μελετηθεί ενδελεχώς η αποκάλυψη που έκανε ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου. Απαραίτητη προυπόθεση για να προχωρήσει το πλάνο της Γ΄  Εθνικής είναι αφενός να βρεθούν οι τρεις που θα αντικαταστήσουν την διοίκηση Στεφανίδη και θα οδηγήσουν την εταιρία στην λύση και την εκκαθάριση και αφετέρου αφού θα… τρέξουν το ποδοσφαιρικό τμήμα που θα προκύψει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία. 

Κανείς δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένο πως η Γ΄ Εθνική συνεπάγεται αυτόματα και την παρουσία του Γιώργου Γαλανού αφού στο εσωτερικό του Ερασιτέχνη, υπάρχουν διαφωνίες για το αν πρέπει να του ανατεθεί η ευθύνη, παρότι ήταν αυτός που πρώτος μίλησε για Γ’ Εθνική.

Φήμες μάλιστα αναφέρουν πως υπάρχουν διεργασίες για τη δημιουργία ενός σχήματος Αρειανών «άφθαρτων» παραγόντων που θα βγουν μπροστά και θα αναλάβουν την ευθύνη, διαχειριζόμενοι τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τις χορηγίες και τα εισιτήρια, ενώ παράλληλα θα κινούνται για την προσέλκυση επενδυτή. Μέλημα όλων είναι παράλληλα και η παραμονή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, για τον οποίο υπάρχει σύμφωνη γνώμη από όλους και πρόβλημα θα προκύψει, μόνο αν ο ίδιος, δεν θέλει να συνεχίσει στη Γ’ Εθνική.

Προτεινόμενα Άρθρα