Διατηρεί επιφυλάξεις ο Ερασιτέχνης

από AllAboutARIS

Αρκετά ερωτηματικά για το κατά πόσο μπορεί να ισχύσει στην περίπτωση του ΑΡΗ αυτό που ίσχυσε στον Αγροτικό Αστέρα εκφράζει εκ μέρους του ερασιτέχνη ο νομικός Σπύρος Χριστοφορίδης. Ποια είναι τα κρίσιμα σημεία που… φωτίζει και χρειάζονται περαιτέρω διευρεύνηση.

Σοβαρές επιφυλάξεις και σε κάθε περίπτωση ενδελεχή έλεγχο των όσων υποστήριξε ο νομικός κ. Χατζηιωάννου, διατηρεί ο ερασιτέχνης που θα διαδραματίσει κομβικό ρόλο στις εξελίξεις. Εκ μέρους του ερασιτέχνη εξαιτίας της νομικής φύσεως του θέματος, τοποθετήθηκε στην εφημερίδα “Arena Press” ο δικηγόρος του Α.Σ Σπύρος Χριστοφορίδης που θέτει ζήτημα αν πρόκειται περί Υπουργικής απόφασης. Αναλυτικά η τοποθέτησή του: “Σχετικά με τις δηλώσεις του Κου Χατζηιωάννου περί της δυνατότητας συστάσεως νέας ΠΑΕ με καθαρό ΑΦΜ  ακόμα και αν δεν έχει περατωθεί η εκκαθάριση του προηγούμενου νομικού προσώπου, με την προϋπόθεση να μην εγείρει το ιδρυτικό σωματείο της ΠΑΕ αξιώσεις προς την ΠΑΕ για την αρχική εισφορά του προς αυτήν, θα θέλαμε να παρατηρήσουμε τα εξής: Αφέθηκε να εννοηθεί πως κάτι τέτοιο πήρε την μορφή υπουργικής απόφασης, πλην όμως σε καμία δημοσίευση αλλά και συνομιλία ραδιοφωνική δεν αναφέρθηκε ο αριθμό αυτής, ώστε και εμείς να μπορέσουμε να αποσαφηνίσουμε το θέμα που προέκυψε.

Είδαμε στην συνέχεια σχετικές δημοσιεύσεις οι οποίες έκαναν λόγο για αλληλογραφία της ΕΕΑ με το Υπουργείο Ανάπτυξης για το παραπάνω σχετικό θέμα. Επειδή η διατυπωθείσα από τον αξιότιμο συνάδελφο θέση, επηρεάζει άμεσα τα τεκταινόμενα στην ομάδα μας και δημιούργησε επιπλέον σύγχυση, ερωτηματικά ή ενδεχομένως και προσδοκία στον φίλαθλο κόσμο μας, ο οποίος δεδομένα βάλλεται καθημερινά με σωρεία πληροφοριών  ενώ από την άλλη πλευρά αντιλαμβάνεται σε πόσο δεινή θέση βρίσκεται η ομάδα μας, αυτό το οποίο κατόπιν σχετικής επικοινωνίας μπορούμε να πούμε αυτή την στιγμή είναι ότι, τόσο από την FOOTBALL LEAGUE σε επίπεδο προέδρου, όσο και από το Υπουργείο Ανάπτυξης, δεν υπάρχει καμία σχετική καταφατική δήλωση περί ύπαρξης της παραπάνω συμφωνίας, πολλώ δε μάλλον περί ύπαρξης Υπουργικής Αποφάσεως. Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ περνάει τις κρισιμότερες στιγμές της ιστορίας του και η υπευθυνότητα επιβάλλει σ` εμάς να εξετάζουμε κάθε τι που ακούγεται και αφορά σε κάθε περίπτωση νομικά δεδομένα που προκύπτουν ή όπως εν προκειμένω φαίνεται πως δεν προέκυψαν, με σκοπό την πληρέστερη πληροφόρηση του κόσμου της ομάδας και προς αποφυγή δημιουργίας εντυπώσεων και ανεδαφικών προσδοκιών”.

Προτεινόμενα Άρθρα