Προβληματισμός στους ποδοσφαιριστές

από AllAboutARIS

Η ερμαφρόδιτη κατάσταση και το συνεχιζόμενο δίλημμα Football League ή Γ΄ Εθνική προκαλεί αναστάτωση στους παίκτες του ΑΡΗ λίγες μέρες πριν το τέλος των μεταγραφών.

Μπορεί να επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη από τη Βουλγαρία και μαζί και στις προπονήσεις, η ανησυχία όμως παραμένει. Ο λόγος για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ που ζουν τη δική τους καθημερινή αγωνία για την επόμενη μέρα της ομάδας και το σενάριο της εκκαθάρισης και της Γ΄ Εθνικής. Διαβάζουν, ακούν και ενημερώνονται για τις εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο και δεν κρύβουν την ανησυχία τους για το τι τους ξημερώνει η επόμενη εβδομάδα. “Πλησιάζει το τέλος Αυγούστου και ακόμη δεν ξέρουμε που θα παίξουμε” λένε μεταξύ τους και δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους στο ενδεχόμενο ξαφνικά και λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να βρεθούν ξεκρέμμαστοι και δίχως συμβόλαιο, αφού σε περίπτωση εκούσιας εκκαθάρισης αυτομάτως άπαντες μένουν ελεύθεροι. 

Περιμένουν μια επίσημη ενημέρωση, κάτι χειροπιαστό και πολλοί είναι αυτοί που θα επιδιώξουν τη Δευτέρα να μιλήσουν με τη διοίκηση για να πληροφορηθούν από πρώτο χέρι τι μέλει γενέσθαι. 

Προτεινόμενα Άρθρα