Πρεμιέρα για… φιλοξενούμενους

από AllAboutARIS

Σαν στο… σπίτι τους κι ας έπαιζαν μπροστά στο κοινό των αντιπάλων τους, αισθάνονται μέχρι στιγμής οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ στην πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος!

Είχε προηγηθεί η εντυπωσιακή νίκη (2-1) της Σουόνσι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Ξεκινώντας από το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και την Τότεναμ, τα «σπιρούνια» μπορούν να χαρακτηρίσουν μέχρι και… απόδραση την επιτυχία τους στο «Άπτον Παρκ».

Με παίκτη λιγότερο από το 29` λόγω αποβολής του Κόκερ, αλλά βλέποντας τον Νομπλ να αστοχεί στο πέναλτι και την αριθμητική ισορροπία να επανέρχεται στο 63` με τον Κόλινς να βλέπει την κόκκινη, ήρθε το γκολ του Ντάιερ στις καθυστερήσεις για το τελικό 1-0 της ομάδας του Ποκετίνο!

Σπουδαίο «διπλό» και για την Χαλ που με δύο ευκαιρίες σε ολόκληρο το ματς απέναντι στην ΚΠΡ έφυγε από το «Λόφτους Ρόουντ» με τους τρεις βαθμούς της νίκης χάρη στο γκολ του Τσέστερ με κεφαλιά στο 52ο λεπτό. Ο Τσάρλι Όστιν αστόχησε σε πέναλτι για τους Ρέιντζερς, πέντε λεπτά πριν τη λήξη!

Στο «Μπριτάνια», ο Βέιμαν ήταν αυτός που σκόραρε στο 49` για το «τρίποντο» της Άστον Βίλα απέναντι στη μαχητική Στόουκ.

Στο «King Power Stadium» του Λέστερ, οι νεοφώτιστοι, μπορεί να είδαν την Έβερτον να προηγείται δύο φορές με πολύ όμορφα γκολ από τους ΜακΓκίντι (20`) και Νέισμιθ (45`), αλλά δεν άφησαν τα «ζαχαρωτά» να… γλυκαθούν!

Απάντησαν και τις δύο φορές με τους Ουλόα (22`) και Γουντ (86`) για να βάλουν θετικό πρόσημο δίπλα στην πρεμιέρα τους στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ με το τελικό 2-2.

Με το ίδιο αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της Γουέστ Μπρομ με τη Σάντερλαντ στο «Χόθορνς».

Πρωταγωνιστής για τους «baggies» ο Μπεραΐνο που σκόραρε δύο φορές (42`, 74`). Ανέτρεψε μόνος του την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί υπέρ της ομάδας του Γκουστάβο Πογιέτ με τον Κάτερμολ από το πέμπτο λεπτό, όμως, ο Λάρσον στο 85` διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σουόνσι 1-2

(53` Ρούνεϊ – 28` Κι, 72` Σίγκουρντσον)

Λέστερ – Έβερτον 2-2

(22` Ουλόα, 86` Γουντ – 20` ΜακΓκίντι, 45` Νέισμιθ)

ΚΠΡ – Χαλ 0-1

(85` χαμένο πέναλτι Όστιν – 52` Τσέστερ)

Στόουκ – Άστον Βίλα 0-1

(49` Βέιμαν)

Γουέστ Μπρομ – Σάντερλαντ 2-2

(42`, 74` Μπεραΐνο – 5` Κάτερμολ, 85` Λάρσον)

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ 0-1

(29` χαμένο πέναλτι Νομπλ, 63` κοκ. Κόλινς – 29` κοκ.Νόουτον, 90` + 2` Ντάιερ)

Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας (19:30)

Κυριακή 17/8

Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον (15:30)

Νιούκαστλ – Μαν. Σίτι (18:00)

Δευτέρα 18/8

Μπέρνλι – Τσέλσι (22:00)

Προτεινόμενα Άρθρα