Τα "ξυράφια" του Ντούγκα

από AllAboutARIS

Ο νεαρός εισέπραξε "μπράβο", κατά την τελευταία μέρα στο Πράβετς

Ενα από τα πολλά μέτωπα, ως προς το αγωνιστικό σκελος, το οποίο παραμένει “ανοιχτό”, είναι και αυτό των νεαρών παικτών της Κ-20, που συμμετείχαν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οπως είχε γίνει γνωστό, πριν τη μετάβαση της ομάδας στη Βουλγαρία, ένας μόνο θα υπέγραφε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στις καθημερινές προπονήσεις, που λάμβαναν χώρα επί 13 μέρες, “ξεχώρισε” ο Γιάννης Ντούγκας, ο οποίος έδειξε πτυχές του ταλέντου του. Ενα από τα πλεονεκτήματα του νεαρού εξτρέμ είναι οι εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στην τελευταία απογευματινή προπόνηση, στο Πράβετς, ο Ντούγκας εκτέλεσε όλα τα στημένα. Είτε κόρνερ, είτε τα φάουλ από δεξιά, η μπάλα έφτανε με εξαιρετική ακρίβεια, εντός μικρής περιοχής, προκαλώντας… αναταραχή.

Ο νεαρός εισέπραξε αρκετά “μπράβο” και από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και από τους συμπαίκτες του, επιβραβεύοντας την καλή δουλειά που έκανε στις προπονήσεις.

Βέβαια, εκείνος που θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις για τον παίκτη, που θα προβιβαστεί, εφόσον τελικά γίνει κάτι τέτοιο, είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που έχει και την πιο ολοκληρωμένη εικόνα των ικανοτήτων τους.

Προτεινόμενα Άρθρα