Υπογράφουν Λιόλιος και Μπαϊμάκης

από AllAboutARIS

Ανάβει πράσινο έλληνας τεχνικός για δυο από τους τρεις παίκτες που δοκιμάστηκαν στο Πράβετς.

Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στη Βουλγαρία και την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, πρόκειται να δοθεί λύση και σε ένα ακόμη ζήτημα. Αυτό των οριστικών αποφάσεων του τεχνικού τιμ, σχετικά με τους παίκτες που ακολούθησαν το βασικό στάδιο προετοιμασίας, αλλά ήταν υπό δοκιμή, και στόχος τους δεν ήταν άλλος από το να πείσουν για την αξία τους. Πρόκειται για τους Πέτρο Μπαϊμάκη, Νίκο Λιόλιο και Ανέστη Καρακώστα, που πέρασαν από το «μικροσκόπιο» του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, επί δώδεκα μέρες.

Όπως όλα δείχνουν το «πράσινο φως» θα ανάψει κανονικά για τους δύο πρώτους, με τον ΑΡΗ να ενισχύεται στις θέσεις του τερματοφύλακα και του αριστερού μπακ. Ο Μπαϊμάκης θα αποκτηθεί και με τη σύμφωνη γνώμη του Δημήτρη Καρατζιοβαλή, ο οποίος τον «τσέκαρε» καλύτερα στη Βουλγαρία, ενώ ο Λιόλιος, μετά τις πρώτες μέρες που είχε μια δυσκολία στην προσαρμογή, κέρδισε την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Αντίθετα «κόκκινο» θα ανάψει για τον Ανέστη Καρακώστα, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του το τεχνικό τιμ, έδειξε πως βρίσκεται πολύ πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και θα απορριφθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα