Σισοκό και Σκανδιναβός

από AllAboutARIS

Σε πρώτο πλάνο ο πρώην αμυντικός της Βέροιας. Γιατί είναι διστακτικός, η πρόταση του ΑΡΗ και η εναλλακτική λύση από την σκανδιναβική αγορά.

Οι… αναπάντητες κλήσεις στο τηλέφωνο του Ζερεμί Μπρεσέ και του ατζέντη του αναγκάζουν τους ανθρώπους του Αρη και πιο συγκεκριμένα τον Δημήτρη Καλαιτζίδη και τον Γιώργο Κικερίδη να επαναφέρουν στην κορυφή της λίστας τους για τον κεντρικό αμυντικό τον Μαχαμαντού Σισοκό, τον οποίο ειδικά ο δεύτερος τον ξέρει από την περσινή του παρουσία στη Βέροια. Με τον γάλλο οι κίτρινοι βρίσκονται σε επαφή εδώ και ένα μήνα, αλλά η διστακτικότητά του στην προοπτική να αγωνιστεί στη Football League, είχαν φέρει στην πρώτη γραμμή τον Μπρεσέ.

Οι άνθρωποι του ΑΡΗ μίλησαν χθες για αρκετή ώρα τόσο με τον Σισοκό όσο και με τον ατζέντη του, του κατέθεσαν μια πολύ δελεαστική πρόταση που περιλαμβάνει και μπόνους ανόδου και περιμένουν πλέον την απάντησή του. Μάλιστα του ξεκαθάρισαν ότι θα τον περιμένουν το πολύ ως την Κυριακή, διαφορετικά θα ενεργοποιήσουν την συμφωνία με σκανδιναβό στόπερ που προέκυψε και αρέσει επίσης πολύ και δέχεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Εκτός αν στο μεσοδιάστημα δώσει σημεία ζωής ο Μπρεσέ…

Προτεινόμενα Άρθρα