«Ποιος λέει ότι ο ΑΡΗΣ δεν πληρώνει;»

από AllAboutARIS

Κακόβουλους χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Δαδάλας όσους διαδίδουν τις φήμες ότι ο Αρης δεν μπορεί να πληρώσει.

Ο γνωστός ατζέντης, που «έκλεισε» τη συμφωνία με το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο, μίλησε στον «Arena Fm» και αναρωτήθηκε από πού πηγάζουν οι φήμες ότι ο ΑΡΗΣ δεν πληρώνει.

«Η ΠΑΕ ήταν πολύ συνεπής. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού πηγάζουν οι φήμες πως ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να πληρώσει και γιατί το βγάζουν αυτό τα κακόβουλα άτομα. Η ΠΑΕ πλήρωσε σήμερα κανονικά. Δεν ξέρω γιατί γράφουν αυτά για μια ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ. Η ομάδα εκγυμνάστηκε πολύ καλά, σε συνθήκες άριστες και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Δεν υπάρχει στα Βαλκάνια καλύτερο μέρος. Εκεί εκγυμνάστηκε και η Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας αλλά και το μπάσκετ και το βόλεϊ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οσο για το κλίμα στην ομάδα κατά την παρουσία της στη Βουλγαρία, είπε: «Το κλίμα είναι πολύ καλό, η πειθαρχία είναι δεδομένη από τον κ. Καλαϊτζίδη και όλα πάνε καλά. Αν χρειάζεται ενίσχυση ή όχι η ομάδα δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Η διοίκηση της ΠΑΕ ήταν ειλικρινής, ότι είπε το υλοποίησε και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Αύριο η ομάδα έχει προπόνηση μετά πρωινό και επιστρέφει».

Προτεινόμενα Άρθρα