Νίκη 2-1 για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)

από AllAboutARIS

Με το γκολ του Μαρουάν Φελαϊνί στις καθυστερήσεις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-1 της Βαλένθια και ολοκλήρωσε αήττητη την προετοιμασία της, ενόψει της έναρξης της Πρέμιερ Λιγκ!

Έρχεται με φόρα στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η ομάδα του Φαν Χάαλ επικράτησε της Βαλένθια με σκορ 2-1 στις καθυστερήσεις, στο «Ολντ Τράφορντ» και ολοκλήρωσε αήττητη -με πέντε νίκες και μία ισοπαλία- την προετοιμασία της, ενόψει της πρεμιέρας της στο νέο πρωτάθλημα κόντρα στη Σουόνσι! «Λυτρωτής» ήταν ο Μαρουάν Φελαϊνί στο 90+1’!

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα, αφού ο Γουέιν Ρούνεϊ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 33’, με τον Φλέτσερ να δίνει το προβάδισμα στους «κόκκινους διαβόλους» με το γκολ που πέτυχε στο 49’. Από ‘κει και πέρα, η Βαλένθια έκανε την αντεπίθεσή της και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Ροντρίγκο στο 71’.

Όμως, η ομάδα του Φαν Χάαλ δεν είχε πει την τελευταία της… λέξη, με τον Μαρουάν Φελαϊνί να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος της άμυνας των «νυχτερίδων».

Προτεινόμενα Άρθρα