Ξανά για Γκονσάλβες

από AllAboutARIS

Τον 23χρονο παίκτη της Ρίο Αβε επανεξετάζει ο προπονητής. Γιατί η περίπτωσή του εξαρτάται από την δυνατότητα απόκτησης κοινοτικών.

Έντονη μεταγραφική κινητικότητα παρατηρείται στους κίτρινους από προχθές σε τέτοιο σημείο που δημιουργείται η αίσθηση ότι δεν αποκλείεται ως την επόμενη εβδομάδα να έχουν αποκτηθεί και οι άλλοι δυο ξένοι άνω των 24 ετών που έχει δικαίωμα να αποκτήσει ο ΑΡΗΣ.

Για τον επιθετικό αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για τον πορτογάλο Ισμαελ Γκονσάλβες που πέρσι είχε αγωνιστεί σε ΑΠΟΕΛ και Βέροια. Ο παίκτης είχε απασχολήσει και πριν από δέκα μέρες τον Καλαιτζίδη που τον θεωρεί εξαιρετική περίπτωση αλλά οι πρόσφατες εξελίξεις πάγωσαν το θέμα. Οι κίτρινοι ανακινούν εκ νέου την περίπτωση του 23χρονου φορ με καταγωγή από τη Γουινέα που έρχεται στη Θεσσαλονίκη με ένα ποσό που πλησιάζει τις 100.000 ευρώ (ανήκει στην Ρίο Αβε).

Ο παίκτης είναι πολύ ψηλά στη λίστα του προπονητή του ΑΡΗ που εκτιμά πολλά από τα προσόντα του αλλά αν θα αποκτηθεί βρίσκεται σε συνάρτηση και με το θέμα των κοινοτικών κάτω των 24 ετών. Αν επιτραπούν δεν αποκλείεται ο προπονητής του ΑΡΗ να καλύψει το κενό στην επίθεση με παίκτες από τη σχετική λίστα αφού με τα χρήματα που θα απαιτηθούν για τον πορτογάλο δεν αποκλείεται να αποκτηθούν δυο επιθετικοί.

Προτεινόμενα Άρθρα