Κάνει πίσω ο Αρβανιτίδης (;)

από AllAboutARIS

Για λόγους, που γνωρίζει καλύτερα απ` όλους ο ίδιος ο Αρβανιτίδης, αποφασίζει -προς το παρόν- να κάνει πίσω. Kανείς -όμως- δεν μπορεί να προδικάζει ότι -πιθανώς- να αλλάξει και πάλι γνώμη…

Αρνητικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις όσον αφορά το θέμα της εμπλοκής του Γιώργου Αρβανιτίδη στον ΑΡΗ. Ο ιδιοκτήτης (τυπικά παραμένει) της Βέροιας φαίνεται πως στην παρούσα φάση προτιμά να ξεκουραστεί και να απέχει από το ποδόσφαιρο, έως ότου αποφασίσει να αναμιχθεί εκ νέου.

Εκτός των άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες του AllAAboutARIS, βλέποντας την κατάσταση στον ΑΡΗ, δεν πείσθηκε ότι μπορεί να συνεισφέρει -άμεσα- και είναι ένας πρόσθετος λόγος, που τον κάνει ακόμα πιο διστακτικό.

Τρίτος λόγος, όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του επιχειρηματία, αλλά όχι μείζονος σημασίας, είναι πως δεν έχει απεμπλακεί από την ΠΑΕ Βέροια, επομένως δε μπορεί να αναλάβει ενεργό ρόλο στον ΑΡΗ.

Σε όλα τα παραπάνω, ας προσθέσουμε και το… απρόβλεπτο του χαρακτήρα του, το οποίο λειτουργεί και σε αυτή τη φάση της ζωής του και, σαφώς, δεν είναι προς το συμφέρον του ΑΡΗ.

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Αρβανιτίδης δεν είναι αρνητικός σε εμπλοκή του -μελλοντικά. Με τα δεδομένα που επικρατούν , όμως, τώρα, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα