"Συνεχίζουμε κανονικά στην Β` εθνική"

από AllAboutARIS

Μετά την τοποθέτηση του Χάρη Παπαγεωργίου και την αναστάτωση για το αν ήταν γνώστες η ΠΑΕ και η ΚΜΑ, το AllAboutARIS επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Π. Στεφανίδη.

Μετά την τοποθέτηση του Χάρη Παπαγεωργίου και την αναστάτωση για το αν ήταν γνώστες η ΠΑΕ και η ΚΜΑ, το AllAboutARIS επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Π. Στεφανίδη ο οποίος δήλωσε: “Δεν ήμουν γνώστης της τοποθέτησης του κ. Παπαγεωργίου, αλλά από ότι κατάλαβα η τοποθέτησή του αφορά τις μέχρι τώρα επίσημες αποφάσεις από τους θεσμικούς φορείς και όχι κάποια συνάντηση η επαφή των τελευταίων 2-3 ημερών.

Αυτό που έχω να σημειώσω είναι ότι εγώ μπήκα στην ομάδα για να την κρατήσουμε στην Β εθνική, συνεχίζω κανονικά στην Β εθνική και αν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος η πόρτα είναι ανοιχτή. Όσο θα είμαστε εδώ θα παλέψουμε για την άνοδο στην Α΄ εθνική. Αυτός θα είναι ο μόνος μας στόχος. Όποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι μπορεί σίγουρα να ανεβάσει την ομάδα, ας εμφανιστεί”.. Ο κ. Στεφανίδης δεν θέλησε να σχολιάσει την πιθανή εμπλοκή του κ. Αρβανιτίδη μέχρι να απεμπλακεί (την επόμενη εβδομάδα) από την Βέροια.

Νωρίτερα πάντως σε τοποθέτησή του στον Arena επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του επιχειρηματία και τόνισε ότι θεωρεί ότι η περίπτωση Αρβανιτίδη με υπαγωγή στο άρθρο 106ια είναι ιδανική και σωτήρια για τον ΑΡΗ και μακάρι να προχωρήσει.
 

Προτεινόμενα Άρθρα