Έδωσε ελπίδα!

από AllAboutARIS

Η πιθανή εμπλοκή του Γιώργου Αρβανιτίδη στον ΑΡΗ, έδωσε ελπίδα στον κόσμο της ομάδας ότι μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και από την άκρη του γκρεμού στην οποία βρίσκεται σήμερα, να σηκωθεί και να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του όλο το οικοδόμημα.

Η πιθανή εμπλοκή του Γιώργου Αρβανιτίδη στον Άρη, είναι αλήθεια ότι μετά από πολύ καιρό έδωσε ελπίδα στον κόσμο της ομάδας ότι μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και από την άκρη του γκρεμού στην οποία βρίσκεται σήμερα, να σηκωθεί και να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του όλο το οικοδόμημα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και την οικονομική δυνατότητα έχει, αλλά και το κύρος και τις επαφές στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου να σηκώσει το βάρος του Άρη της δεύτερης εθνικής και πάντα βέβαια μέσω της προσπάθειας για υπαγωγή στο άρθρο 106 ια.

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτές τις ημέρες θα προσπαθήσει να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τον Άρη, την πιθανότητα για εξυγίανση μέσω του 106ια και είναι επίσης δεδομένο ότι είναι από τους ανθρώπους που μπορεί να κόψει τελείως τους δεσμούς με τους παράγοντες του παρελθόντος.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στο άκουσμα της έλευσής του, θορυβήθηκαν και επιχείρησαν να τον αποθαρρύνουν από το να μπει στην διαδικασία ανάληψης της ΠΑΕ ως ο αξιόχρεος επενδυτής.

Το ζήτημα είναι ο ίδιος να πάρει την τελική απόφαση και βέβαια αυτό να δρομολογηθεί άμεσα, ώστε να μην προκύψουν ζητήματα που θα κάνουν την κατάσταση μη αναστρέψιμη. 

Προτεινόμενα Άρθρα