Η αλήθεια για Αρβανιτίδη και ΑΡΗ

από AllAboutARIS

O επιχειρηματίας έχει γνώση της "κιτρινόμαυρης" παραγματικότητας, καθώς παρακολουθεί -καθημερινά- τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις στη Βέροια με την αποχώρηση Αρβανιτίδη, έφεραν -όχι και τόσο ξαφνικά είναι η αλήθεια- φημολογία περί εμπλοκής του επιχειρηματία στα δρώμενα του ΑΡΗ και το ρεπορτάζ του AllAboutARIS που επιβεβαιώθηκε 100% από τον ίδιο τον πρώην πλέον πρόεδρο της Βέροιας.

Το AllAboutARIS σας παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες, αφού συγκέντρωσε πληροφορίες για το τί ακριβώς έχει στο μυαλό του ο πρώην μεγαλομέτοχος της Βέροιας και τις πιθανότητες που υπάρχουν, για να γίνει το “deal” με την “κίτρινη” ΠΑΕ.

Τα “κίτρινα” τηλέφωνα και η διάθεση του Αρβανιτίδη

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι ο Γιώργος Αρβανιτίδης δεν θα είναι το αφεντικό στην ομάδα της Ημαθίας και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον… ενοχλήσουν από διάφορες ΠΑΕ. Ανάμεσά τους ήταν και δύο άνθρωποι του ΑΡΗ. Αρχικά, ο Αρβανιτίδης, δέχθηκε τηλεφώνημα από εξωδιοικητικό παράγοντα της ομάδας και ακολούθησε τηλεφώνημα από διοικούντα την ΠΑΕ.

Ο κ. Αρβανιτίδης άκουσε -προσεκτικά- τις τοποθετήσεις τους, χωρίς να δώσει σαφή απάντηση. Ανθρωποι του στενού του περιβάλλοντος, όμως, εικάζουν πως η διάθεσή του προς τον ΑΡΗ είναι κάτι παραπάνω από θετική. Τα προηγούμενα χρόνια μπορεί να είχε αναπτύξει σχέσεις με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο κάποιες καταστάσεις τον ώθησαν στο -εντελώς- αντίθετο άκρο. Σημειωτέον, πως ο επιχειρηματίας -ανέκαθεν- έβλεπε με “καλό” μάτι τον ΑΡΗ, έχοντας συμπάθεια προς το σωματείο, ενώ ο γιος του Νίκος, τα τελευταία χρόνια αγοράζει εισιτήριο διαρκείας και, μάλιστα, όταν η Βέροια δεν έπαιζε εντός έδρας, ερχόταν στο “Βικελίδης”.

Τί μπορεί να σημαίνουν τα παραπάνω;

Πως οι εξελίξεις μπορεί να “τρέξουν” άμεσα, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι δεν θέλει ν` αποχωρήσει από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά να παραμείνει απόλυτα… ενεργός. Οι πληροφορίες του AllAboutARIS αναφέρουν πως, ο Αρβανιτίδης, θεωρεί ότι ο ΑΡΗΣ είναι η καλύτερη επιλογή, κατά δήλωση -μάλιστα- του ίδιου και πως η χρονική συγκυρία μοιάζει κάτι παραπάνω από κατάλληλη.

“Αν ασχοληθώ με κάποια ομάδα, θα το κάνω για τον ΑΡΗ”, ανέφερε σήμερα (!), σε στενούς του συνεργάτες. Βέβαια, σε όλα τα παραπάνω πρέπει να προσθέσουμε πως, ως άνθρωπος, αλλά και επιχειρηματίας είναι “απρόβλεπτος”, όμως, τηρεί στο ακέραιο όσα συμφωνήσει, παρά το γεγονός πως έχει τη φήμη του “σκληρού” διαπραγματευτή.

Ο Αρβανιτίδης, εξ` όσων προκύπτουν, είναι “ζεστός” με τον ΑΡΗ και αξίζει να σημειώσουμε πως ενημερώνεται καθημερινά και γνωρίζει, άριστα, τις εξελίξεις στην ομάδα.

Αρβανιτίδης και άρθρο 106ια

Οι σημερινές φήμες περί εμπλοκής του στον ΑΡΗ, έγιναν σε συνάρτηση με το θέμα του αξιόχρεου επενδυτή και το άρθρο 106ια. Σύμφωνα με ανθρώπους του επιχειρηματία το ποσό των 2,5 -περίπου- εκατομμυρίων ευρώ, που θέλει η ομάδα, για να υπαχθεί στο άρθρο και να “βγει” η χρονιά, είναι μέσα στις δυνατότητές του και δεν το θεωρεί υψηλό για μια ΠΑΕ, όπως ο ΑΡΗΣ.

Το συμπέρασμα που προκύπτει, από την πλευρά του, είναι πως τον ενδιέφερε και τον ενδιαφέρει ο ΑΡΗΣ, καθώς -εδώ και καιρό- έψαχνε αφορμή, για να εμπλακεί στον ΑΡΗ, ειδικά από την περσινή περίοδο, όταν και άρχισαν έντονα τα προβλήματα στην ΠΑΕ.

Εν κατακλείδι, η θετική ή μη έκβαση των συζητήσεων με τον επιχειρηματία, εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Ωστόσο, πρέπει να θεωερείται σίγουρο πως η διάθεσή του είναι -τεκμηριωμένα- θετική και οι επόμενες μέρες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Προτεινόμενα Άρθρα