Πέμπτη η οριστική απάντηση του Γαλανού

από AllAboutARIS

Το πλέον όμως σημαντικό στοιχείο είναι η τοποθέτηση των νομικών του Γιώργου Γαλανού που αναγνώρισαν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα και λόγω της μεγάλης καθυστέρησης που υπήρξε και την μη προετοιμασία για την εκκαθάριση, πλέον η δική τους πρόταση προς τον πελάτη τους είναι να μην εμπλακεί στην όλη διαδικασία!

Μετά την συνάντηση που έγινε το μεσημέρι στα γραφεία του ΑΣ παρουσία του Γιώργου Γαλανού και των συνεργατών του, υπήρξε το απόγευμα και η πιο ουσιαστική συνάντηση καθώς από τα…λόγια όλες οι πλευρές επιχείρησαν να δουν πως θα περάσουν στις πράξεις!

Εκεί ήταν ξεκάθαρη η στάση των νομικών της ΠΑΕ και της ΚΜΑ ότι δεν είναι δυνατόν να πάει στην Γ εθνική η ομάδα και να ολοκληρωθεί η εκούσια εκκαθάριση χωρίς προβλήματα, ενώ παράλληλα τόνισαν ότι ο υποβιβασμός στην Γ΄στην ουσία θα επανέφερε τον Λάμπρο Σκόρδα στην διοίκηση της ΠΑΕ στην Β εθνική, με δεδομένη την πρόθεσή του να προσφύγει για αυτό στα δικαστήρια.

Το πλέον όμως σημαντικό στοιχείο είναι η τοποθέτηση των νομικών του Γιώργου Γαλανού που αναγνώρισαν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα και λόγω της μεγάλης καθυστέρησης (εγκληματική την χαρακτηρίζουν οι συνεργάτες του επιχερηματία) που υπήρξε και την μη προετοιμασία για την εκκαθάριση, πλέον η δική τους πρόταση προς τον πελάτη τους είναι να μην εμπλακεί στην όλη διαδικασία!

Πολύ απλά του είπαν ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν για το αποτέλεσμα και πώς η δική τους συμβολή είναι ότι θα υπάρχουν μακροχρόνιες δικαστικές διαμάχες με αβέβαιο αποτέλεσμα!

Από την πλευρά της ΚΜΑ προτάθηκε στον κ. Γαλανό, να μπει στην διαδικασία ανάληψης της ομάδας στην Β εθνική μέσω του άρθρου 106, αλλά κάτι τέτοιο το απέρριψε στην ουσία, αν και υποσχέθηκε ότι θα το ξαναδει με τους νομικούς του. 

Μάλιστα υπήρξε αναφορά και στην επικοινωνία με τον ειδικό επί των συγκεκριμένων θεμάτων κ. Σφυρή, ο οποίος επίσης τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολη ως απίθανη η θετική έκβαση μίας τέτοιας ενέργειας.

Το αποτέλεσμα ήταν να ζητήσει δυο μέρες προθεσμία ο κ. Γαλανός, ώστε να έχει διάφορα ραντεβού με νομικούς και στην Αθήνα για να πάρει την τελική του απόφαση. Έτσι το νόημα από την δική του πλευρά είναι αναμονή της τελικής του απόφασης μέχρι αύριο με δεδομένο όμως ότι συναντάει μεγάλες δυσκολίες όχι στην πρόθεση και την διάθεση του για να αναλάβει, αλλά από την έλλειψη διασφαλίσεων από την πλευρά των νομικών.

Φυσικά ξεκάθαρα θέμα υπάρχει και με το πώς θα υπάρξει η μετάβαση στην Γ εθνική, καθώς δεν έχει βρεθεί ο τρόπος μη εμπλοκής των πρώην παραγόντων και της πρόθεσής τους να αναλάβουν την διοίκηση της ομάδας στην Β εθνική, ενώ η διάθεση ΚΜΑ και ΑΣ είναι να παραμείνει η ομάδα στην Β εθνική καθώς θα υπάρχουν ξεκάθαρα νομικές ευθύνες για όσους αποφασίσουν τον υποβιβασμό στην Γ εθνική!

Προτεινόμενα Άρθρα