Πιο πιθανή από ποτέ η αντικατάστασή του

από AllAboutARIS

Ο Πάνος Στεφανίδης δεν έπεισε με τα όσα είπε ενώ δεν μπόρεσε να εγγυηθεί τίποτα για το άμεσο μέλλον.

Θα  πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η διοίκηση του Πάνου Στεφανίδη είναι σε δυσμενή θέση, καθώς ο πρόεδρος του ΑΡΗ δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις στους οργανωμένους ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Στη σημερινή συνάντηση των αρμόδιων φορέων των «κιτρινόμαυρων» στα γραφεία του Ερασιτέχνη ουσιαστικά θα συζητηθεί η άμεση αντικατάσταση του προέδρου της ΠΑΕ. Δεν είναι μόνο ότι δεν πείθει η νυν διοίκηση, είναι και ότι δείχνει να μην έχει τη δύναμη να συνεχίσει να προσπαθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Στεφανίδης έχει παραδεχθεί ότι δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις παρά την καθημερινή προσπάθεια που γίνεται. Αυτό σημαίνει ότι είναι η αντικατάστασή του είναι εξαιρετικά πιθανή.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, όλα είναι πιθανά. Ξεκαθαρίστηκε χθες ότι κανείς από προηγούμενες διοικήσεις δεν θα ξανά πάρει την ομάδα στα χέρια του, ενώ το σενάριο της Γ’ Εθνικής έχει κερδίσει έδαφος, κανεις ομως δεν μπορει να αποκλεισει την παραμονη Στεφανιδη, για να μην γυρισει ο Σκορδας

Προτεινόμενα Άρθρα