Γι` αυτό θέλει να εμπλακεί ο Κώνστας!

από AllAboutARIS

Ο Κώνστας βρίσκεται σε διαδικασία δημοσιοποίησης του πλάνου του

H πρόταση Κώνστα, ενώπιον Κ.Μ.Α. και μελών του ΑΣ ΑΡΗΣ, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, όσον αφορά το κατά πόσο και κάτω από ποιες προϋποθέσεις μπορεί να εφαρμοστεί. Εκτός του Γιώργου Γαλανού, του οποίου το πλάνο είναι γνωστό, το αντίστοιχο του Θανάση Κώνστα είναι το δεύτερο “υπαρκτό”, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο.

Οπως έχουμε αναφέρει (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=41506) το πρώην μέλος της διοίκησης Σκόρδα, έχει διορία έως την Τετάρτη να παρουσιάσει αυτά που θέλει και να πείσει ότι μπορεί ν` αλλάξει την τραγική κατάσταση του συλλόγου.

Δικαιολογημένα, πολλοί αναρωτιούνται για το λόγο που επέλεξε ο Κώνστας να επανέλθει στην επικαιρότητα, ειδικά σε τέτοια χρονική περίοδο. Στη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της Κ.Μ.Α. και του Ερασιτέχνη, δέχθηκε -ως αναμένετο- το συγκεκριμένο ερώτημα.

Η απάντησή του, λοιπόν, στο ερώτημα για το λόγο της επιθυμίας του για ενεργή εμπλοκή στον ΑΡΗ, ήταν πως πιστεύει ότι ο ο ΑΡΗΣ μπορεί να (του) δώσει κέρδος και να αποκομίσει οικονομικά οφέλη, σε πιθανή επένδυση των 2,5 εκατομμυρίων, για τα οποία έκανε λόγο. Το πώς σκέφτεται να επιτύχει, προφανώς, και θα αναλυθεί με το που θα εκφράσει -δημόσια- τις σκέψεις του.

Η Τετάρτη είναι κοντά…

Προτεινόμενα Άρθρα