Ο Μπόνι, ο Κόμπε και ο ΑΡΗΣ (pic)

από AllAboutARIS

Στη διαφορετικότητα των ντέρμπι ΑΡΗ-ΠΑΟΚ σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχει ζήσει, αναφέρθηκε ο Μάριο Μπόνι σε συνέντευξή του.

Ενας από τους ξένους παίκτες που πέρασαν από τον ΑΡΗ και αγαπήθηκαν περισσότερο από πολλούς άλλους είναι αναμφίβολα ο Μάριο Μπόνι. Ο «τρελός» Ιταλός έμεινε για πάντα στις καρδιές των οπαδών της ομάδας τόσο για την τρέλα που κουβαλούσε όσο φυσικά και για την αγωνιστική του αξία.

Ο Μπόνι σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «basketinside.com» δεν παρέλειψε φυσικά, όταν ρωτήθηκε για τα ντέρμπι της καριέρας του, να αναφερθεί στο ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ. «Τα ντέρμπι είναι πολύ σπουδαία, το ίδιο και η προσμονή γι’ αυτά. Όταν γίνεται η κλήρωση κοιτάς πάντα στο πρόγραμμα τις ημερομηνίες των ντέρμπι. Στη Θεσσαλονίκη ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον ΠΑΟΚ είναι θέμα θρησκείας. Οι Έλληνες λατρεύουν την ομάδα τους σαν τη θρησκεία και είναι κάτι μοναδικό», είπε ο Ιταλός.

Στη συνέντευξή του γίνεται αναφορά και σε ένα καμπ στο Κουτιλιάνο το 1990 και δημοσιεύεται μία φωτογραφία στην οποία ο Μάριο Μπόνι σουτάρει υπό το βλέμμα του Κόμπε Μπράιαντ.

Δείτε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο YellowTV.

Προτεινόμενα Άρθρα