Λύση με χορηγό στο βόλει;

από AllAboutARIS

Την στιγμή που αύριο Δευτέρα ο ΑΣ θα έχει ενημέρωση από την ΠΑΕ για το θέμα των χορηγιών που έχει υποσχεθεί ο Π. Στεφανίδης, την ίδια στιγμή προκύπτει φημολογία ότι έχει βρεθεί χορηγός για την ομάδα βόλει που θα μπορέσει να καλύψει όλο το μπάτζετ για τη νέα σεζόν

Την στιγμή που αύριο Δευτέρα ο ΑΣ θα έχει ενημέρωση από την ΠΑΕ για το θέμα των χορηγιών που έχει υποσχεθεί ο Π. Στεφανίδης, την ίδια στιγμή προκύπτει φημολογία ότι έχει βρεθεί χορηγός για την ομάδα βόλει που θα μπορέσει να καλύψει όλο το μπάτζετ για τη νέα σεζόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει συγκεκριμένη εταιρία που θέλει να αναλάβει χορηγός και του ονόματος της ομάδας βόλει και για αυτό προτίθεται να διαθέσει ένα ποσό της τάξεως των 80-90.000 ευρώ.

Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί θα αποτελέσει λύση για το τμήμα βόλει και θα μπορέσει να αγωνιστεί στην Α1, διαφορετικά είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθεί άλλο ένα τμήμα του συλλόγου στον εκούσιο υποβιβασμό. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με δεδομένο άλλωστε ότι αυτή την στιγμή η ομάδα είναι υπό διάλυση.

Προτεινόμενα Άρθρα