Ζητάει να ανοίξει ο φάκελος της μη αδειοδότησης!

από AllAboutARIS

Ένα πολύ σημαντικό θέμα για το οποίο υπήρχαν καταγγελίες από τους ανθρώπους μάλιστα που χειρίστηκαν την υπόθεση είναι και αυτό της μη αδειοδότησης

Δεν είναι μόνο οι μηνύσεις που θα καταθέσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφορικά με ζητήματα πάρα πολύ σημαντικά που έχουν ζημιώσει τον ΑΡΗ τα προηγούμενα χρόνια (http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=41251 ). Ένα πολύ σημαντικό θέμα για το οποίο υπήρχαν καταγγελίες από τους ανθρώπους μάλιστα που χειρίστηκαν την υπόθεση είναι και αυτό της μη αδειοδότησης της ομάδας τη σεζόν 2012-13.

Τότε που στην ουσία ήταν η αρχή του τέλους και ξεκίνησαν τα πολλά και μεγάλα προβλήματα με τις μαζικές προσφυγές παικτών, όταν ο ΑΡΗΣ παρά τις διαβεβαιώσεις και δημοσίως μάλιστα από τον εκτελεστικό διευθυντή του, Γιάννη Κόντη, ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, τελικά δεν αδειοδοτήθηκε.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ζητήσει- σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζουν την Αλκμήνης- να ανοίξει ο φάκελός της και να μάθει ο κόσμος για πιο λόγο δεν αδειοδοτήθηκε. Αυτό βέβαια θα συμβεί εφόσον δεν προκύπτει πρόβλημα με δεδομένες τις ρήτρες εμπιστευτικότητας που έχει υπογράψει και ο ΑΡΗΣ. Πλέον η ΕΠΟ δίνει το δικαίωμα στις ομάδες να ζητήσουν το άνοιγμα των φακέλων, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα μπορούν να το κάνουν και για τα προηγούμενα χρόνια. Το θέμα φυσικά για την ΕΠΟ δεν είναι ο φάκελος του ΑΡΗ, αλλά οι φάκελοι πολλών άλλων ομάδων που έπαιρναν άδεια ενώ πχ εισηγούνταν αρνητικά ο κ. Δημητρίου, αλλά και άλλες περιπτώσεις που αφορούν τις επιτροπές εφέσεων που πρόσφατα εμπλέκονται στα νέα… dc διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Προτεινόμενα Άρθρα