Λίγο-πολύ αναμενόμενο…

από AllAboutARIS

Η "θυσία" του Μποχωρίδη για τις πολλές οικονομικές υποχρεώσεις της ΚΑΕ

Το σήριαλ με τους Μποχωρίδη και Βεζένκοφ κράτησε πάρα πολύ καιρό, αλλά τελικά έφτασε στο τέλος του, αφήνοντας στον ΑΡΗ μία γλυκόπικρη γεύση.

Από τη μία οι “κίτρινοι” κατάφεραν να διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, δεν ισχύει όμως το ίδιο και το Μποχωρίδη, ο οποίος κατηφορίζει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Τα σενάρια που ακούστηκαν, πολλά. Αλλα έκαναν λόγο για πώληση του του Βεζένκοφ, αλλά για του Μποχωρίδη, ενώ υπήρχαν και εκείνα που υποστήριζαν πως θα αποχωρήσουν και οι δύο νεαροί.

Χωρίς να θέλουμε να ευλογίσουμε τα γένια μας, το AllAboutARIS είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό αυτό που συνέβη, μέσα από το ρεπορτάζ του Σταμάτη Μουρελή. Οτι δηλαδή ο Βούλγαρος φόργουορντ θα συνεχίσει στην ομάδα και ότι ο νεαρός γκαρντ θα περάσει την πόρτα της εξόδου.

Δυστυχώς βγήκαμε αληθινοί, αφού ο ΑΡΗΣ χάνει ένα πολύ μεγάλο περιουσιακό στοιχείο με πολύ λιγότερα χρήματα απ` ότι θα έπρεπε. Μία κίνηση βέβαια που από την άλλη δίνει μία οικονομική ανάσα στην ΚΑΕ, που έως έναν βαθμό αναγκάστηκε να παραχωρήσει τον Μποχωρίδη λόγω των υποχρεώεσων στις οποίες πρέπει να ανταποκριθεί. 

Προτεινόμενα Άρθρα