"Δεν είναι έκπληξη η μεταγραφή του"

από AllAboutARIS

"Σε δύο χρόνια μπορεί να κάνει και το επόμενο βήμα στην καριέρα του".

Ως μία αναμενόμενη εξέλιξη χαρακτήρισε την μεταγραφή του Διούδη στην Μπριζ ο Θεόδωρος Κάντας, μιλώντας στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”.

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΡΗ έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού άσσου, εκφράζοντας μάλιστα την άποψη πως σύντομα ο παίκτης θα κάνει ακόμα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά: 

Για την απόκτηση του Διούδη από την Μπριζ: “Για μένα δεν αποτελεί έκπληξη η μεταγραφή του. Αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσε να γίνει όσον αφορά τον παίκτη. Εγώ πιστεύω πως θα κάνει και άλλη μεταγραφή, ενώ γιατί να μην ανοίξει και ο πόρτα της Εθνικής;”

“Ο Σωκράτης έχει δύο πράγματα, που είναι τα δυνατά του όπλα. Η ηλικία του και η ιδιοσυγκρασία που έχει σαν άνθρωπος. Δουλεύει ακατάπαυστα και πιστεύω ότι από φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην Μπριζ”.

Για τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει ο Διούδης: “Για κάποιους είχε ένα ανισόρροπο πρωτάθλημα. Μέχρι τον Οκτώβριο που ήμουν στον ΑΡΗ, μετά από ένα παιχνίδι που έλειψε με την Ξάνθη ήταν καλύτερος. Στα 21 σαφώς και υπάρχουν ατέλειες. Αρα η προπόνηση μαζί με τη διαχείριση που εκεί σίγουρα θα την έχει, είναι θέμα χρόνου που ο Διούδης θα κάνει το ξεπέταγμα σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα”.

Για τα χρήματα που θα εισπράξει ο ΑΡΗΣ: “Η πώληση ήταν αυτό που μπορούσε να πάρει ο ΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή. Ζούμε μία παγκόσμια οικονομική κρίση και σε συνάρτηση ότι ο ΑΡΗΣ δεν είχε καλή χρονιά, δεν μπορούμε να μπαίνουμε στη διαδικασία των αριθμών. Θα έχει ένα μπόνους από τις συμμετοχές του, όπως και το μπόνους μεταπώλησης του, το οποίο θεωρώ δεδομένο”.

Για το αν ρωτήθηκε για τον Διούδη από τους ανθρώπους της Μπριζ: “Με πήρε ένας παλιός συνάδελφος και μου είπε πως θα με καλέσει ο Γκρέταρσον. Μίλησα με έναν ενδιάμεσο φίλο του κ. Καρασαββίδη τελικά, που με ρώτησε για τον Σωκράτη. Εγώ είπα την αλήθεια. Δεν ξέρω τι ρόλο έπαιξε αυτό”.

Για αναζήτηση των ανθρώπων του ΑΡΗ για τον αντικαταστάτη του Διούδη, ο οποίος θα είναι κάτω των 24: “Εύχομαι να έχουν κάνει κάποιο προγραμματισμό. Εγώ απέχω, μπορώ όμως να δώσω σε όποια ομάδα επιθυμεί το σκάουτινγκ μου. Ο ΑΡΗΣ θα έχει δυσκολία να βρει παίκτη σε αυτήν την θέση. Μετά θέλει εργατικότητα και τρομερή εμπειρία.

Με τον κόουτς (σ.σ. τον Καλαϊτζίδη) απλά κατέθεσα την άποψη μου για τρία-τέσσερα παιδιά που γνωρίζω. Δεν θα τοποθετηθώ για την θέση του τερματοφύλακα, γιατί δεν είμαι στην ομάδα”.

Προτεινόμενα Άρθρα