«Έτοιμος για Γ΄ Εθνική»

από AllAboutARIS

Η κλήση από την ΚΜΑ στον αρειανό επιχειρηματία και επιμονή του για Γ΄ Εθνική.

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Γαλανός δέχθηκε τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της ΚΜΑ, προκειμένου να συναντηθούν  και να συζητήσουν το ενδεχόμενο στήριξης από την πλευρά του, για συμμετοχή της ομάδας στη Β΄ εθνική. Ο κ. Γαλανός, βρισκόταν στη Μύκονο, από όπου επέστρεψε το Σάββατο και μιλώντας στην «ARENA», σχετικά με το θέμα αυτό είπε: «Πράγματι, μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος της ΚΜΑ, μου ζήτησε να βρεθούμε και δέχθηκα. Όταν τον ρώτησα τι με θέλουν, απάντησε ότι ίσως μπορώ να βοηθήσω για τη συμμετοχή της ομάδας στη Β΄ Εθνική. Του απάντησα ότι οι απόψεις μου δεν αλλάζουν, πιστεύω ότι ο Άρης πρέπει να παίξει στη Γ΄ Εθνική και να ξεκινήσει από το μηδέν. Εγώ είμαι έτοιμος να ξεκινήσω, εφόσον μου το πουν, αν και δεν πρέπει να αργήσουμε περισσότερο. Προλαβαίνουμε να στήσουμε μια δυνατή ομάδα που θα κάνει περίπατο στη Γ΄ Εθνική, χωρίς χρέη, να την ανεβάσουμε Β΄ Εθνική και αμέσως μετά να παίξουμε καθαροί στη Superleague».

Για τις φήμες ότι μαζί του είναι και ο πρώην πρόεδρος, Δημήτρης Ηλιάδης, ο κ. Γαλανός απάντησε: «Δεν τον γνωρίζω τον κ. Ηλιάδη και φυσικά δεν είναι μαζί μου. Εγώ είμαι μόνος μου, με τους συνεργάτες που όλοι γνωρίζετε. Το πλάνο υπάρχει, τα λεφτά που είπα, υπάρχουν, άρα εγώ περιμένω τους ανθρώπους που διοικούν τον ΑΡΗ να μου πουν τι σκέφτονται.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ραντεβού του κ. Γαλανού με τη διοίκηση της ΚΜΑ κλείστηκε για σήμερα Δευτέρα και ώρα 7.30 μμ στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών Άρη, όπου φυσιολογικά θα είναι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Πάνος Στεφανίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα