Αποστολή… ελπίδας

από AllAboutARIS

Στο ΔΣ της Λίγκας κρίνεται το κατά πόσο ο ΑΡΗΣ και οι υπόλοιπες μη αδειδοτημένες ομάδες θα αποκτήσουν δικαίωμα μεγαλύτερης ενίσχυσης- Παρών ο Κούης με διπλή πρόταση από ΠΑΕ και με σύμμαχο τον ΠΣΑΠ!

Ο αποδεκατισμός του ρόστερ του ΑΡΗ έχει από την μία σκορπίσει απογοήτευση στον κόσμο και από την άλλη έχει καταστήσει επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης. Με τα σημερινά δεδομένα ο ΑΡΗΣ, αλλά και οι υπόλοιπες μη αδειοδοτημένες ομάδες έχουν δικαίωμα για 3 μεταγραφές ξένων παικτών και όσους Έλληνες θέλουν κάτω των 24. Την Τρίτη στην Αθήνα όμως μπορεί να αλλάξει…

Μία από τις προτάσεις που θα καταθέσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και έχει να κάνει με το να μπορούν οι ομάδες να πάρουν και κοινοτικούς κάτω των 24 ετών. Στο αυριανό συμβούλιο της football league θα συζητηθεί και αυτή η πρόταση, αλλά και μία ακόμα που θα καταθέσει η ΠΑΕ Άρης. Αυτή την στιγμή υπάρχει αίτημα πολλών ομάδων να αυξηθούν οι μεταγραφές από 3 σε 5.

Ο ΑΡΗΣ θα προτείνει να γίνει ότι ακριβώς συνέβη και πέρσι. Να μην υπάρξει περιορισμός δηλαδή κανένας των μεταγραφών. Σε αυτό θα έχει σύμμαχο και τον ΠΣΑΠ, όπως διαβεβαίωσαν οι ιθύνοντές του, τον Π. Στεφανίδη στο περιθώριο της συνάντησης για Μανιά-Κύργια, καθώς υπάρχει κίνδυνος πολλοί ποδοσφαιριστές να μείνουν άνεργοι με αυτό το μέτρο.

Προτεινόμενα Άρθρα