Χορηγίες, πωλήσεις και επενδυτικά… άκυρα

από AllAboutARIS

Οι μεσάζοντες ενήργησαν για λογαριασμό του ΑΡΗ και πήραν αρνητική απάντηση από τους εκπροσώπους της "ευρωπαϊκής" εταιρείας

Η αναζήτηση χρήματος, το οποίο θα κινήσει εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΡΗ, παραμένει το νούμερο ένα θέμα στην “κιτρινόμαυρη” επικαιρότητα. Από τη μια οι επαφές Στεφανίδη με υποψήφιους χορηγούς, οι οποίοι αργούν να κλείσουν τις συμφωνίες, από την άλλη οι πωλήσεις παικτών και από την άλλη οι επαφές θεσμικών και εξωθεσμικών φορέων του συλλόγου με υποψήφιους επενδυτές και όχι χορηγούς.

Τελευταίο παράδειγμα ήταν το φημολογούμενο ενδιαφέρον εταιρείας, με έδρα την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρόσωπα γνωστά στην “αρειανή” οικογένεια, λειτούργησαν ως “μεσάζοντες” προκειμένου να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους που εκπροσωπούσαν την εν λόγω εταιρεία.

Οι άνθρωποι της “ενδιαφερόμενης” πλευράς πήραν στα χέρια τους τα οικονομικά στοιχεία, που ζήτησαν, λέγοντας ότι θα απαντήσουν την προηγούμενη Δευτέρα. Απάντηση δεν ήρθε, έως ότου υπήρξε (την επόμενη μέρα) η πληροφόρηση προς τους “εξωθεσμικούς” του ΑΡΗ ότι δεν υφίσταται κανένα ενδιαφέρον.

Η προσπάθεια, κάθε μορφής, συνεχίζεται…

Προτεινόμενα Άρθρα