Τα γεμάτα 24ωρα του Πρίφτη

από AllAboutARIS

Από αύριο αρχίζουν οι υποχρεώσεις του Δημήτρη Πρίφτη με την Εθνική ομάδα ενόψει Μουντομπάσκετ, ενώ παράλληλα θα συντονίζει και τα θέματα του ΑΡΗ.

Ο Δημήτρη Πρίφτης θα αναλάβει ένα βαρύ φορτίο σχεδόν για ένα δίμηνο, αφού από αύριο αρχίζουν οι υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, στην οποία είναι ένας εκ των συνεργατών του Φώτη Κατσικάρη, ενώ την Τρίτη αρχίζει η προετοιμασία για το Μουντομπάσκετ στο Καρπενήσι.

Στη συνέχεια η Ελλάδα θα επιστρέψει για λίγες μέρες στην Αθήνα και μετά θα αναχωρήσει για το εξωτερικό, όπου θα λάβει μέρος σε διάφορα τουρνουά. Το Μουντομπάσκετ στην Ισπανία αρχίζει στις 30 Αυγούστου και τελειώνει στις 14 Σεπτεμβρίου, για την Εθνική μας βέβαια ίσως τελειώσει νωρίτερα.

Σε αυτό το διάστημα ο κόουτς του ΑΡΗ, που θα δώσει βέβαια τις κατευθυντήριες γραμμές στους δικούς του συνεργάτες, δεν θα μπορεί να επιβλέπει ο ίδιος την προετοιμασία των «κίτρινων», ωστόσο αυτό δεν θεωρείται πρόβλημα. Παράλληλα θα πρέπει να μελετά και περιπτώσεις παικτών είτε από την ξένη είτε από την ελληνική αγορά, που θα ενισχύσουν το ρόστερ του ΑΡΗ.

Εύκολα λοιπόν συμπεραίνει κανείς ότι το 24ωρο θα είναι λίγο για τον Δημήτρη Πρίφτη, αυτό το διάστημα, ωστόσο οι προκλήσεις είτε στην Εθνική είτε στον ΑΡΗ είναι τεράστιες και δείχνει πανέτοιμος να ανταποκριθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα