Τάι και Φλόρες στο προσκήνιο

από AllAboutARIS

Μετά τις απώλειες σε έμψυχο δυναμικό η ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ του ΑΡΗ είναι τεράστια και την προσοχή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη κέντρισα δύο Λατίνοι.

Καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ φτάνουν δεκάδες προτάσεις για ξένους ποδοσφαιριστές. Δύο περιπτώσεις που ξεχώρισαν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και ο συνεργάτης του, Γιώργος Κικερίδης, είναι αυτές των Τάι και Ντάριο Φλόρες, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Arenapress».

Ο Βραζιλιάνος είναι γνωστός από την παρουσία του στον Ηρακλή για 1,5 χρόνο, με τον οποίο είχε 38 συμμετοχές και εφτά γκολ. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, που κατέθεσε προσφυγή και ουσιαστικά έχει τελειώσει από τον «γηραιό» παίζει από «εξάρι» μέχρι και «δεκάρι». Η επιθυμία του να μείνει στη Θεσσαλονίκη, ίσως παίξει το ρόλο της, αν ενταθεί το ενδιαφέρον του ΑΡΗ.

Η δεύτερη περίπτωση που ξεχώρισε το τεχνικό τιμ των «κίτρινων» είναι αυτή του Ντάριο Φλόρες. Ο 30χρονος Ουρουγουανός στόπερ, ύψους 1,84 μ., έχει θητεύσει κατά κύριο λόγο στην Ουρουγουάη παίζοντας στη Ρίβερ Πλέιτ, την Πενιαρόλ, την Γουόντερερς, τη Ρασίνγκ, τη Ράμπλα, τη Σέρο Λάργκο και πέρσι τη Χουβεντούδ (25 συμμετοχές, τρία γκολ) και η μόνη του εμπειρία από την Ευρώπη είναι δύο εξάμηνα (2008-09 και 2009-10) από τη ρουμανική Κλουζ. Γενικά είχε σε όλες τις ομάδες του γεμάτες σεζόν, θεωρείται έμπειρος ποδοσφαιριστής και είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου.

Προτεινόμενα Άρθρα