Σημείο αναφοράς η τετράδα

από AllAboutARIS

Το ρόστερ της ομάδας δεν έχε συγκροτηθεί ακόμα, ωστόσο τόσο η διοίκηση της ΚΑΕ όσο και ο νέος προπονητής της, θέτουν υψηλούς στόχους και σημείο αναφοράς την είσοδο στην τετράδα.

ΑΡΗΣ και Πρίφτης έδωσαν τα χέρια προκειμένου να συνεργαστούν φέτος ίσως και του χρόνου. Το αν θα επεκταθεί η συνεργασία τους και του χρόνου θα εξαρτηθεί από την πορεία της φετινής σεζόν.

Η σεζόν δεν θα κριθεί επιτυχημένη από τη συμμετοχή στα πλέι οφ ή την εξάδα. Ο στόχος που τέθηκε και από τις δύο πλευρές είναι η είσοδος στην τετράδα. Από αυτό θα εξαρτηθεί αν ο Πρίφτης θα παραμείνει και δεύτερο χρόνο στον πάγκο του ΑΡΗ.

Κατά κάποιες πληροφορίες υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του ότι αν ο ΑΡΗΣ δεν μπει στην τετράδα τότε η ΚΑΕ θα έχει δικαίωμα να λύσει το συμβόλαιο. Κατά κάποιες άλλες πληροφορίες ο κόουτς από μόνος του είπε στους ανθρώπους της διοίκησης ότι αν δεν μπει η ομάδα στην τετράδα θα φύγει χωρίς καμία απαίτηση.

Είτε έτσι είτε αλλιώς το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Διοίκηση και προπονητής θέτουν ως στόχο την τετράδα και όλα αυτά χωρίς καν να γνωρίζουν αμφότεροι ποιο θα είναι το ρόστερ της ομάδας. Αισιοδοξία ή πίστη στις δυνάμεις τους; Ό,τι κι αν ισχύει είναι καλό εφόδιο για το νέο ξεκίνημα.

Προτεινόμενα Άρθρα