Ρίχνει το τελευταίο του χαρτί

από AllAboutARIS

Το ραντεβού του Στεφανίδη με τους δυο παίκτες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Τη τελευταία προσπάθεια να αντιστρέψει το κλίμα και να διατηρήσει στο ρόστερ τους Μανιά και Κύργια θα επιχειρήσει σήμερα ο Παναγιώτης Στεφανίδης. Ο Πρόεδρος του ΑΡΗ που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα έχει κλείσει ραντεβού τόσο με τον εκπρόσωπό τους, αλλά- για πρώτη φορά- και με τους δυο παίκτες ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Στην συνάντηση της Τρίτης στα γραφεία της ΠΑΕ ο Κίμωνας Κοκορόγιαννης επέμεινε στην επιθυμία να λύσουν τα συμβόλαιά τους οι δυο παίκτες, λέγοντας μάλιστα ότι είναι διατεθειμένοι να χαρίσουν  και ένα ποσό από τα χρήματα πους τους οφείλονται ((17.000 συν το μπόνους των 30.000 οφείλεται στον Μανιά και περίπου 50.000 στον Κύργια).

Η διοίκηση από την πλευρά της μετέφερε την επιθυμία του προπονητή να τους έχει στη διάθεσή του και μένει να δούμε αν στην σημερινή συνάντηση έχει ο Παναγιώτης Στεφανίδης θα προτείνει κάτι καινούργιο που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα και κυρίως να τους εξασφαλίσει το οικονομικό με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα κάνει συγκεκριμένη πρόταση.

Προτεινόμενα Άρθρα