Εμπειρίες και για Πουλιανίτη

από AllAboutARIS

Πολύτιμες εμπειρίες από την παρουσία του με την Εθνική Νέων στο ευρωπαϊκό του Ηρακλείου ένας ακόμα παίκτης του ΑΡΗ, ο Στέλιος Πουλιανίτης.

Ο νεαρός γκαρντ των «κίτρινων» πανηγύρισε σήμερα με τους συμπαίκτες του τη νίκη επί της Σλοβενίας, που σήμανε και την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πουλιανίτης δήλωσε: «Σε ένα πανευρωπαϊκό τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, δεν έχεις χρόνο να πανηγυρίσεις τη νίκη. Νικήσαμε την Σερβία δυο μέρες πριν, μετά χάσαμε από την Ισπανία και μας δόθηκε μια ευκαιρία στο παιχνίδι με την Σλοβενία να περάσουμε.

Ήταν στο χέρι μας και τα καταφέραμε. Το θέλαμε πάρα πολύ και το δείξαμε στο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες είναι καλές στο Ευρωπαϊκό. Η Σλοβενία είναι καλή ομάδα αλλά δεν είχαμε περιθώριο να σκεφτούμε κάτι άλλο πέρα από τη νίκη στο μυαλό.

Αυτό που άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν ότι το θέλαμε ακόμη πιο πολύ. Παίξαμε καλή άμυνα, κλείσαμε τους παίκτες που μπορούσαν να μας κάνουν τη ζημιά και από κει και πέρα μέτρησε πάρα πολύ η καρδιά. Σε αυτά τα παιχνίδια η καρδιά μετράει πάρα πολύ.

Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι επίσης παιχνίδια καρδιάς. Είναι τακτική όσο μπορείς, αλλά μέσα στο παιχνίδι μετράει η καρδιά».

Προτεινόμενα Άρθρα