Ο ΑΡΗΣ ζήτησε την παραμονή Μανιά, Κύργια

από AllAboutARIS

Πρόεδρος και προπονητής του ΑΡΗ ζήτησαν από τον Κίμωνα Κοκορόγιαννη να πει στους παίκτες ότι τους θέλουν να μείνουν και αυτός τους τόνισε πως αυτοί εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Παναγιώτη Στεφανίδη και Δημήτρης Καλαϊτζίδη ςμε των εκπρόσωπο των Μανιά, Κύργια , Κίμωνα Κοκορόγιαννη. Πρόεδρος και προπονητής του ΑΡΗ τόνισαν για ακόμη μία φορά  ότι τους θέλουν να μείνουν και ο εκπρόσωπός τους τους τόνισε πως αυτοί εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν!

Πάντως ο κ. Κοκορόγιαννης υποσχέθηκε  πως θα μεταφέρει τα λεγόμενά τους σε Μανιά και Κύργια και στην επόμενη συνάντηση που θα υπάρξει θα συζητήσουν εκ νέου το θέμα.

Από την πλευρά των παικτών το ότι εξακολουθούν να μην θέλουν να μείνουν έχει να κάνει περισσότερο με τον υποβιβασμό της ομάδας και όχι με το οικονομικό.

Όπως και να έχει η ΠΑΕ θα πρέπει να καταβάλει τα χρήματα στους ποδοσφαιριστές ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος προσφυγής. Πάντως για ακόμη μία φορά ο εκπρόσωπος των δύο παικτών τόνισε πως δεν προτίθεται να κάνουν προσφυγή.

Προτεινόμενα Άρθρα