"Ολοι θέλουμε να βοηθήσουμε"

από AllAboutARIS

"Η ΠΑΕ έδειξε πως μας κατανοεί και μας εξυπηρέτησε"

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε ο Νίκος Λαζαρίδης, σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπισαν αρκετοί πρώην παίκτες του ΑΡΗ με τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Ο πρώην αρχηγός της ομάδας ευχαρίστησε τη διοίκηση για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα, τονίζοντας πως ο ίδιος αλλά και άλλοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν την ΠΑΕ, σχετικά με τους διακανονισμούς.

Αναλυτικά: 

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με την εφορία, για τον ίδιο και άλλους πρώην παίκτες του ΑΡΗ: “Μόλις πήγαμε να κάνουμε τις δηλώσεις, βρήκαμε ότι δεν υπήρχαν παρακρατήσει φόρου. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ και τον κ. Στεφανίδη που μας εξυπηρέτησε. Ηταν υποχρέωση της ομάδας και έδειξε να μας κατανοεί”.

Για τα ποσά ποπυ κλήθηκαν να πληρώσουν οι πρώην παίκτες: “Εμένα ο φόρος ήταν γύρω στις 37 χιλιάδες ευρώ. Το μεγαλύτερο νομίζω. Ο κ. Στεφανίδης και οι λογιστές κατάλαβαν το λάθος που είχε γίνει και το άλλαξαν. Δεν ξέρω ποια διοίκηση έκανε αυτό το λάθος, αλλά όλα πήγαν καλά. Ο κ. Στεφανίδης δείχνει ότι πάει να κάνει κάτι καλό στον ΑΡΗ”.

Για τη βοήθεια που περιμένει ο ΑΡΗΣ από πρώην παίκτες όσον αφορά τους διακανονισμούς: “Ολοι θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Ηδη οι περισσότεροι το έχουν δείξει αυτό. Οταν έρθει η στιγμή, θα το κάνουμε. Μακάρι να μας φωνάξει η ομάδα να κάνουμε διακανονισμούς, ώστε να συμβάλλουμε στο να αγωνιστεί η ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ”.

Για τον Ατρόμητο: “Είναι μία ομάδα υγιής σε όλα τα επίπεδα. Μακάρι στην Ελλάδα όλες οι ομάδες να ήταν σαν τον Ατρόμητο”.

Προτεινόμενα Άρθρα