"Στα πέντε μεγαλύτερα brand ο ΑΡΗΣ"

από AllAboutARIS

"Θα υπάρξουν ανακοινώσεις, μόνο όταν υπάρχουν υπογραφές"

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε το νέο μέλος του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Αλέξανδρος Κατσαμπέκης, ο οποίος μαζί με τον Μέρκο Στίγγα ανέλαβαν την οργάνωση του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ.

Αναλυτικά: 

Για την προσπάθεια που γίνεται φέτος στην ομάδα: “Αντιλαμβανόμαστε την πίεση του κόσμου. Πιστεύουμε οτι μπορούν να έρθουν έσοδα και χρειάζεται καλή διαχείριση για να γίνει αυτό. Εχουν γίνει πολλές επαφές και υπάρχουν αρκετές συμφωνίες. Κάποιες απέχουν μόλις μία υπογραφή. Αλλά αν δεν έρθει αυτή, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα”.

Για το όνομα του ΑΡΗ στην αγορά: “Ο ΑΡΗΣ εμπορικά λογίζεται από πολλές εταιρίες ως ένα από τα πέντε μεγαλύτερα brand στον χώρο. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και άλλες συμφωνίες. Για παράδειγμα με τον Καλί δεν υπήρχε υπογραφή και κάποιοι μιλούν για κάζο.

Ενδεχομένως αυτή την εβδομάδα να έχουμε και ανακοινώσεις, μόνο όμως αν υπάρξουν υπογραφές. Είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε εμπορική συμφωνία που μπορεί να αποφέρει έσοδα στην ομάδα”.

Για το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ :”Δεν υπήρχε εμπορικό τμήμα στην ΠΑΕ. Από τη μία έχει δυσκολίες όταν ξεκινάς κάτι από την αρχή, αλλά από την άλλη μπορείς να το φτιάξεις όπως θέλεις. Εχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με τη διοίκηση, η οποία είναι από τις λίγες που βοηθούν το εμπορικό τμήμα”.

Για την εμπειρία του στον χώρο: “Βρίσκομαι στον χώρο από το 2003. Η πρώτη μου συνεργασία ήταν με την ΠΑΕ Ηρακλής. Με τον κ. Στίγγα συνεργαστήκαμε και με την ΚΑΕ. Θεωρώ όυι είχαμε λειτουργήσει σε πολύ καλά πλαίσια”.

Για την συνεργασία τους με τον ΑΡΗ: “Εχουμε αποκλειστική συνεργασία με τον ΑΡΗ, αλλά δεν στοιχίζουμε τίποτα στην ομάδα. Θα πληρωνόμαστε με ποσοστά από τις χορηγίες που θα φέρνουμε”.

Για την αγορά διαρκείας από εταιρίες, στο πλαίσιο του πρόγραμματος κοινωνικής ευθύνης: “Θα περιμένετε να ανακοινωθούν. Υπάρχουν συζητήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Θα διατεθούν διαρκείας σε εταιρίες για να δοθούν σε ευπαθείς ομάδες, ενώ αναμένουμε και ένα εταιρικό διαρκείας”.

Για τη Macron: “Είναι μία συμφωνία ιδιαίτερα ευνοϊκή για τον ΑΡΗ, με πολύ καλούς όρους”.

Προτεινόμενα Άρθρα