Είναι πολλά τα κενά

από AllAboutARIS

Το AllAboutARIS καταγράφει τις σημαντικές ελλείψεις στο ρόστερ του ΑΡΗ και ποιες προσθήκες θα χρειαστεί.

Οι μαζεμένες αποχωρήσεις των τελευταίων ημερών και η αποτυχία με τον… σίγουρο Συρίλ Καλί έχουν… μικρύνει επικίνδυνα το ρόστερ του ΑΡΗ και ο Δημήτρης Καλαιτζίδης, έχοντας και τον περιορισμό λόγω μη αδειοδότησης καλείται στις οκτώ μέρες ως την έναρξη της προετοιμασίας να βρει τρόπο να καλύψει τα αρκετά κενά.

Ποια είναι αυτά; Έχουμε και λέμε. Στην τετράδα της άμυνας εκτός του Γιαννίτση και του Ψυχογιού που ανανέωσαν, οι εκκρεμότητες είναι αρκετές. Με τον Κύργια τα παλιά οφειλόμενα είναι αγκάθι και η παραμονή του είναι στον αέρα ενώ μετά το κάζο με τον Καλί ο προπονητής του ΑΡΗ θα πρέπει να αναζητήσει άλλη ποιοτική λύση και ανάλογα με την εξέλιξη στην υπόθεσης παραμονής του Κύργια θα χρειαστεί κι άλλο στόπερ.

Ο Καλαιτζίδης θα αποκτήσει σίγουρα δυο παίκτες για το αριστερό άκρο (ο ένας θα είναι ο Λιόνης) και ακόμη ένα για το δεξί για να αποτελέσει δίδυμο με τον Ψυχογιό.

Στα αμυντικά χαφ δεδομένη θεωρείται η παραμονή των Τσιάρα, Γκόλια, Λεμονή ενώ ο Αντωνιάδης που επέστρεψε από τον δανεισμό του θα περάσει από το μικροσκόπιο του έλληνα τεχνικού μέσα στην εβδομάδα. Στις προθέσεις του προπονητή του ΑΡΗ είναι ο δεύτερος ξένος να είναι κεντρικός χαφ ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα αποκτηθεί και ένα οκτάρι. Στα πλάγια της επίθεσης υπάρχουν ήδη οι Σουνάς, Σταυρόπουλος, Ρένια και ενδεχομένως και ο Κουσίδης.

Στην επίθεση πολλά θα εξαρτηθούν από τον Μανιά. Ακόμη και αν μείνει όμως θα αποκτηθεί ξένος επιθετικός και ένας ακόμη κάτω των 24 για να καλύψει το κενό του Αγγελούδη. Ομοίως και στην θέση του τερματοφύλακα όπου η πιθανή πώληση Διούδη, υποχρεώνει τους κίτρινους να ψάξουν για δυο τερματοφύλακες. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι μια εβδομάδα σχεδόν πριν από την επίσημη «πρώτη» της ομάδας τα κενά στο ρόστερ είναι πολλά και σημαντικά και η ανησυχία μεγάλη για την δυνατότητα να αναπληρωθούν.

Προτεινόμενα Άρθρα