Γι` αυτό άλλαξε γνώμη ο Καλί

από AllAboutARIS

Ο Καλί προτίμησε τη χαμηλότερη, αλλά εγγυημένη, προσφορά της Βέροιας

Η ανατροπή δεδομένων, στην υπόθεση του Σιρίλ Καλί, ο οποίος δεν θα φορέσει -τελικά- τα “κιτρινόμαυρα”, ήταν μη αναμενόμενη εξέλιξη για τη διοίκηση και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, οι οποίοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις. Πώς, όμως, έφθασε ο Γάλλος αμυντικός να “κρεμάσει” τους “κίτρινους” τη στιγμή, που μετρούσαν ώρες για την επίσημη ανακοίνωσή του;

Τα πάντα έγιναν, σήμερα, και με… ταχύτητα. Οι άνθρωποι της Βέροιας, βλέποντας πως ο παίκτης παραμένει ελεύθερος, καθώς δεν ερχόταν η ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επικοινώνησαν με τον εκπρόσωπο του Γάλλου αμυντικού και αμφότεροι βρέθηκαν στην πόλη της Ημαθίας. Εκεί δε χρειάστηκε πολύς χρόνος, για να επέλθει η συμφωνία και να δώσει, ο παίκτης, τα χέρια με τη “Βασίλισσα του Βορρά”.

Ο Καλί επιστρέφει σε γνώριμα μέρη, έχοντας γύρω του ανθρώπους εμπιστοσύνης. Το γεγονός αυτό μέτρησε καταλυτικά στην απόφαση να απορρίψει την πρόταση του ΑΡΗ, η οποία -παρεπιμπτόντως- ήταν καλύτερη οικονομικά. Ωστόσο, ο Καλί προτίμησε να υπογράψει με λιγότερα, αλλά πήρε τις εγγυήσεις, που ήθελε από τη διοίκηση της πρώην και… νυν ομάδας του.

Από την πόλη της Βέροιας, οι πληροφορίες που έρχονται, κάνουν λόγο ότι ο Καλί γνώριζε τη φερυγγυότητα του ιδιοκτήτη, Γιώργου Αρβανιτίδη, γι` αυτό και συμφώνησε μέσα σε λίγα λεπτά. Αντιθέτως, όπως αφήνεται να εννοηθεί, στον ΑΡΗ δεν ένιωθε ανάλογη ασφάλεια, δεδομένης της οικονομικής στενότητας και των εγγυήσεων του συμβολαίου του.

Προτεινόμενα Άρθρα