"Σφήνα" από Βέροια για Καλί

από AllAboutARIS

Στις 12 οι ιθύνοντες του ΑΡΗ και ο Δημήτρης Καλαιτζίδης περίμεναν τον Σιρίλ Καλί για να υπογράψει το συμβολαίο του, αλλά ο Γάλλος ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί.

Στις 12 οι ιθύνοντες του ΑΡΗ και ο Δημήτρης Καλαιτζίδης περίμεναν τον Σιρίλ Καλί για να υπογράψει το συμβολαίο του, αλλά ο Γάλλος ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί. Αιτία η…σφήνα από την ομάδα της Βέροιας που σήμερα το πρωί του κατέθεσε επίσημη πρόταση για να επιστρέψει στην ομαδα της Ημαθίας. Ο Καλί ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΑΡΗ ότι θα πρέπει να αξιολογήσει και αυτη την πρόταση και όλα παραμένουν ανοικτά αυτή την στιγμή με πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο πλέον να “χαλάσει” η μεταγραφή στον ΑΡΗ καθώς η Βέροια φέρεται να δίνει και καλύτερο συμβόλαιο στον Γάλλο, αλλά και την προοπτική της Λίγκας.

Αν βέβαια “χαλάσει” η μεταγραφή θα πρόκειται για ένα φιάσκο για τον ΑΡΗ καθώς τόσο ο προπονητής, όσο και η διοίκηση έκαναν λόγο για “τελειωμένη” μεταγραφή που όμως δεν μπορεί να… τελειώσει αν δεν πέσουν οι υπογραφές. Αυτή την στιγμή ο προπονητής του ΑΡΗ θα κάνει μία τελευταία προσπάθεια να πείσει τον παίκτη να κρατήσει την αρχική συμφωνία, χωρίς κανένας να μπορεί να προβλέψει τι τελικά θα συμβεί.

Προτεινόμενα Άρθρα