Κρίσιμο το ραντεβού για Μανιά

από AllAboutARIS

Σήμερα ή αύριο θα συναντηθεί ο Παναγιώτης Στεφανίδης με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Πέρα από τις πρώτες ανακοινώσεις μεταγραφών, τις αποδεσμεύσεις και την ενδεχόμενη πώληση του Διούδη ο ΑΡΗΣ έχει ένα πολύ σημαντικό ακόμη θέμα να διευθετήσει. Αυτό δεν είναι άλλο από το μέλλον του Μιχάλη Μανιά. Ο 24χρονος επιθετικός έχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με τον ΑΡΗ. Θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα με τους «κιτρινόμαυρους» βεβαίως να μην επιθυμούν κάτι τέτοιο.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει εισηγηθεί την παραμονή του αλλά ξέρει και αυτός πολύ καλά πως δύσκολα θα συμβεί. Ο ΑΡΗΣ όμως είναι αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο. Τα χρήματα που οφείλονται στον ποδοσφαιριστή είναι ελάχιστα σε σχέση με το συμβόλαιό του και ουσιαστικά έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις.

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης θα έχει συνάντηση σ σήμερα ή το αργότερο αύριο στην Αθήνα με τον εκπρόσωπο του παίκτη Κίμωνα Κοκορόγιαννη. Θα ζητήσει για ακόμη μία φορά από τον παίκτη να αλλάξει γνώμη και αν δεν τα καταφέρει τότε θα ζητήσει μια αξιόλογη οικονομική πρόταση για να του δώσει το «οκ» για μεταγραφή.

Όπως και να έχει ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να… κερδίσει κάτι απο την συγκεκριμένη υπόθεση. Ή θα πρέπει να κρατήσει τον παίκτη και να στηριχτεί πάνω σε αυτόν τη νέα χρονιά ή θα πρέπει να έχει οικονομικό όφελος από τα δύο χρόνια του συμβολαίου που απομένουν.

Προτεινόμενα Άρθρα