Θέλει μία ενδεκάδα…μεταγραφές!

από AllAboutARIS

Οι μαζικές αποχωρήσεις ύστερα από τις αποφάσεις του Δημήτρη Καλαιτζίδη για την απομάκρυνση αρκετών παικτών έχουν συρρικνώσει το υπάρχον ρόστερ σε τέτοιο βαθμό που η ανάγκη ενίσχυσης είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

 Οι μαζικές αποχωρήσεις ύστερα από τις αποφάσεις του Δημήτρη Καλαιτζίδη για την απομάκρυνση αρκετών παικτών (Οικονομόπουλου, Ηρακλή, Καμινιώτη, Καραγιάννη, Κοτσαρίδη, Γουναρίδη, Μαργαρίτη) σε συνδυασμό με τις εκούσιες αποχωρήσεις των Αγγελούδη, Τριανταφυλλάκου και Τσουμάνη, αλλά και των 5 δανεικών (Τάτος, Μπουγαίδης, Βλάχος, Μπακασέτας, Καραγκούνης) έχουν συρρικνώσει το υπάρχον ρόστερ σε τέτοιο βαθμό που η ανάγκη ενίσχυσης είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο ΑΡΗΣ ψάχνει για μία…ενδεκάδα παίκτες! Οι τρεις θα είναι οι ξένοι άνω των 24 ετών που έχει δικαίωμα να αποκτήσει η ομάδα και οι υπόλοιποι κάτω των 24 ετών. Ο ένας θα είναι ο Καλί για το κέντρο της άμυνας και αναζητείται ένα αμυντικό χαφ και ένα σέντερ φορ. Το δύσκολο κομμάτι αφορά τους Έλληνες αφού εκεί οι αξιόλογες περιπτώσεις είναι λίγες και ο ανταγωνισμός με τις άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα μεγάλος. Οι θέσεις που αναζητά στην κατηγορία αυτή είναι δυο τερματοφύλακες, δυο πλάγιοι μπακ, ένας επιθετικός και δυο ακραίοι χαφ συν τον Λιόνη που ήδη έχει υπογράψει.

Προτεινόμενα Άρθρα