Πως μπορεί να το εκμεταλλευτεί

από AllAboutARIS

Η διοίκηση δέχεται να διορθώσει το λογιστικό λάθος για το οποίο δεν ευθύνεται αλλά ως αντάλλαγμα ζητάει από τους πρώην παίκτες να βοηθήσουν στις νέες συμφωνίες που θα γίνουν.

Στο θέμα των παρακρατήσεων φόρων στις δόσεις που συμφωνήθηκαν με τους πρώην παίκτες που συμφώνησαν για το 99 αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η προχειρότητα με την οποία λειτουργούσε το προηγούμενο λογιστήριο της ΠΑΕ και κατ΄ επέκταση οι διοικήσεις. Ποιος καλείται να μπαλώσει την τρύπα που άνοιξε; Μα φυσικά ο Στεφανίδης που είναι σήμερα διοίκηση και βρίσκει μπροστά του το πρόβλημα.

Ταυτόχρονα όμως του παρουσιάζεται και μια χρυσή ευκαιρία να το χρησιμοποιήσει και για την επίλυση του άλλου καυτού ζητήματος που είναι η επίτευξη συμφωνιών με τους πρώην. Χωρίς να ευθύνεται για το λάθος, το διορθώνει όπως υποσχέθηκε να κάνει αλλά ως… αντάλλαγμα ζητάει από τους ποδοσφαιριστές να τον βοηθήσουν στις συμφωνίες κάνοντας άλλο ένα γενναίο κούρεμα. Όπως ακούγεται σχεδόν όλοι οι παίκτες είναι θετικοί στο να το κάνουν αρκεί να πάρουν μια διασφάλιση ότι τα χρήματα που θα προκύψουν θα τα πάρουν με κάποιο τρόπο.

Αυτό ήταν και το περιεχόμενο της κουβέντας που είχε ο Παναγιώτης Στεφανίδης με τον Σάκη Πρίττα, έναν από τους παίκτες που αντιμετωπίζουν το προβλημα. Ο Πρόεδρος του ΑΡΗ δεσμεύτηκε ότι η ΠΑΕ θα λύσει το πρόβλημα καταθέτοντας τροποποιητικές βεβαιώσεις αποδοχών, αλλά παράλληλα ζητάει από τους πρώην παίκτες να… βάλουν πλάτη στις συμφωνίες για διακανονισμό των οφειλομένων τους και να αποδεχθούν το κούρεμα που θα τους προταθεί. 

Προτεινόμενα Άρθρα